CBS GAVÀ

1r Torneig de Beisbol d’Osona

1r Torneig de Beisbol d’Osona

El proper dissabte, es disputarà el 1r Torneig de Beisbol d’Osona de categoria infantil, amb la participació dels equips BC Manresa, CBS Sant Boi, CBS Gavà i Club Vic Bat.

Aquesta es la primera vegada que el Club Vic Bat organitza un torneig amb la col·laboració dels mateixos clubs participants, L’Ajuntament de Vic, el Consell Esportiu d’Osona i de la FCBS. El torneig començarà a les 9.00h amb el partit inaugural entre el Manresa i el Vic i finalitzarà a les 18.00h amb l’entrega de premis.

CALENDARI I NORMATIVA DEL TORNEIG

  • 09.00 a 10.15  Beisbol Club Manresa – Club Beisbol Vic Bat *
  • 10.25 a  10.30 Llançament inaugural del torneig.
  • 10.30 a 11.45  Club Beisbol Sant Boi – Club Beisbol Gavà
  • 12.00 a 13.15  Club Beisbol Gavà  – Beisbol Club Manresa
  • 13.30 a 14.45  Club Beisbol Vic Bat – Club Beisbol Sant Boi
  • 15.00 a 16.15  Beisbol Club Manresa – Club Beisbol Sant Boi **
  • 16.30 a 17.45  Club Beisbol Vic Bat – Club Beisbol Gavà
  • 18.00h. Entrega de premis i sorteig de material de beisbol.

* El partit  Beisbol Club Manresa – Club Beisbol Vic Bat serà classificatori pel Campionat de Catalunya en categoria infantil i corresponent a la jornada del 4 de juny de 2011.

** El partit Beisbol Club Manresa – Club Beisbol i Softbol Sant Boi correspón al partit número 1 de la categoria Infantil del Campionat de Catalunya suspès per pluja el passat 12 de març.

Durant el transcurs del torneig hi haurà ambientació amb speaker, botiga de venta de material de beisbol i servei de bar i càtering per tots els participants, acompanyants i públic.

El dinar serà en dos torns; torn de 13.15 a 14.30 pels equips de Manresa i Gavà i el torn de 14.45 a  16.00h. pels equips de Vic i Sant Boi

Els equips podran disposar de zones annexes d’escalfament (camp de rugby).

Regles específiques del torneig:

Es jugarà amb les mateix reglament del Campionat de Catalunya de beisbol en categoria infantil excepte les següents punt:

1. Els partits seran a 1.15h. de durada.  En cas d’empat es jugaran entrades extres fins obtenir un resultat de desempat.

2. La classificació final és farà tenint en compte el partits guanyats i partits perduts de cada un dels equips. Si al finalitzar el torneig dos o més equips estiguessin empatats, es tindria en compta el resultat obtingut en el partit jugat entre ells dos.

L’Organització del Torneig es reserva el dret de canviar el calendari i normativa del torneig, sempre i quant aquests resultin necessaris pel bon  desenvolupament del mateix o per causa de força major.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?