CBS GAVÀ

2 catalans viatjaran a la Fira Mundial de Beisbol infantil de Japó

2 catalans viatjaran a la Fira Mundial de Beisbol infantil de Japó

Marc Rodríguez i Hugo León han estat seleccionats per la Federació Espanyola, per viatjar del 30 de juliol al 7 d’agost a la Fira Mundial de Beisbol Infantil (World Children’s Baseball Fair), que celebra la seva 24 edició i ho farà a la ciutat d’Ehime de Japó.

Seran cinc els representants espanyols i anirán acompanyarts del Presidente i Director Tècnic del CB Villalbilla de Madrid Jose Manuel Gutiérrez.

m_rodriguez Marc Rodríguez, jugador del CBS Sant Boi, serà el més petit i amb tansols 10 anys es un jugador amb molts capacitats tècniques i destaca per la seva corpulencia física i el seu bon treball amb el bat. Marc es el fill d’un exjugador de beisbol, Juan Rodríguez, un receptor que havia jugat l’Hèrcules L’Hospitalet i el CBS Sant Boi.

h-leon

Hugo León, jugador del CB Viladecans, de 11 anys es un jugador polivalent amb bones condicions defensives i capaç de contactar amb facilitat la pilota quan arriba del llançador. Hugo ve de família del softbol, amb la seva mare que va estar jugant de jove al Viladecans i la seva germana que en aquests moments forma part de l’equip juvenil del mateix club.

Des de la FCBS els hi desitgem tota la sort del mon i que aprofitin el viatge i l’experiència.

Verue notícia a la web de la RFEBS

Vídeo de l’edició 2013 del WCBF a Fukui (Japó)Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?