CBS GAVÀ

Ariadna Cerdà signa una beca amb la Universitat East Stroudsburgh de Pennsilvània

La jove jugadora catalana Ariadna Cerdà, viatjarà el proper mes d’agost a estudiar i jugar a softbol als estats units i ho farà gràcies a la beca que l’hi ha ofert la Universitat East Stroudsburgh de l’estat de Pennsilvània.

L’acte de la signatura es va celebrar a la seu del Club Beisbol i Softbol Sant Boi, amb la presència de l’Alcaldessa de la ciutat Sra. Maria Lluïsa Moret, la regidora d’esports Sra. Maria Antonia Barragan, el president de l’entitat Sr. Francisco Izquierdo, el President de la Federació Sr. Jordi Vallès, la membre de la junta directiva de la FCBS Roser Jonás i Rafael Llames com a responsable i enllaç amb la universitat. També hi van assistir la familia i amics de l’esportista i d’altres membres de la junta directiva del club.

Ariadna, estudiarà la carrera de biotecnología i formarà part de les Warriors de la Divisió II de la NCAA durant la temporada 2021/2022 sota les ordres de la coach Jaime Wohlbach, que en el 2019 va estar a Catalunya col·laborant en un clinic per a joves promeses.

L’alcaldessa, va voler fer visible que “el club es un simbol per la ciutat i els valors que representa, es un èxit col·lctiu i aquest esport pot projectar individualment esportistes com l’Ariadna”, la regidora d’esports va voler posar en valor el treball del club i els seu entorn “hi ha dues fites aconseguides dur el nom del club i la ciutat als estats units i que pugui seguir amb els estudis”. Rafa Llames com a responsable amb la interlocució entre universitat i la familia, va afegir “el softbol espanyol té un gran nivell, s’ha de treballar amb temps per aconseguir aquestes fites. Vam treballar amb la idea d’aconseguir l’objectiu i vaig rebre treball i treball”. Per últim Roser que va tenir una experiència a Califòrnia amb les Diamonds Mize va voler aconsellar-li que “aprofiti al màxim i que s’ho prengui amb calma, perquè vindrà tot de cop, l’idioma, el ritme de les classes i l’adaptació a l’equip”

Web universitat: https://esuwarriors.com/sports/softball 

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?