CBS GAVÀ

Barça Aleví i Viladecans Rookie Softbol Campions de Copa

Barça Aleví i Viladecans Rookie Softbol Campions de Copa

Aquest cap de setmana ha estat molt intens gràcies a la col·laboració de tots els clubs per poder disputar els partits malgrat que el temps i la climatologia no han ajudat gaire.

El dissabte es van poder disputar tots els partits però la pluja insistent de nit no va permetre acabar els Play Off de les categories Cadet ni Sènior 1ª Divisió. Aquests es disputaran aquest proper cap de setmana, els horaris sortiran publicats en les properes hores.

Copa Catalunya Aleví

El Barça va alçar el títol de Campió de Copa 2011 desprès de vèncer a la semifinal al Sant Boi Anacletos per un ajustat 10 a 8 en un partit molt ben jugat per ambdós equips, però que va significar el passe a la final dels blaugranes que aquesta temporada ha nestat els únics en poder plantar cara al Sant Boi Pitus actual Campió de Lliga. L’altre semifinal va finalitzar 19 a 4 sense deixar opció per part dels Pitus al Viladecans. La gran final va tornar a ser un espectacle de bones jugades i de moments interessants d’emoció amb un resultat final de 8 a 5 a favor del FC Barcelona. Al finalitzar el partits es va procedir a l’entrega del trofeu del Campionat de Catalunya que va rebre el Sant Boi Pitus a mans del President de la FCBS, el Sr.Juan Luis Giménez de Cisneros i seguidament el Barça va poder alçar el de Campió de la Copa 2011.

Copa Catalunya Softbol Rookie

El Viladecans que ha participat en la Copa amb dos equips el Blackfeel i el Yefeel va ser el clar vencedor de la categoria. Amb aquest, ja han estat tres els campionats aconseguits aquest any pels equips dirigits per Miriam Alcázar i del coach Josep Segura, primer va ser el Campionat de Catalunya, desprès el Campionat d’Espanya i ara al Copa Catalunya. Durant el transcurs de la lligueta prèvia els dos equips de Viladecans havien estat sempre al capdamunt de la classificació i això els feia favorits de cara a fer-se amb el títol, però a les semifinals van tenir dos durs rivals primer el Sant Boi que va anar al capdavant durant tot el partit però que en les dues últimes entrades va cedir davant la bateria del Viladecans Blackfeel per deixar un resultat 8 a 10. En l’altre semifinal, el Projecte també va ser un dur escoll per al Viladecans Yefeel i va semblar un rèplica de la primera semifinal, amb un ajustat 8 a 6, amb aquests resultats es va arribar a la final entre els dos equips de Viladecans que van acabar amb un 14 a 13 a favor de l’equip del Viladecans Yefeel, el President de la FCBS va ser l’encarregat d’entregar el premi a les noves campiones 2011.

Fotos del partit Viladecans Yefeel vs Projecte per Diego Lázaro

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?