CBS GAVÀ

C. de Madrid i C. F. de Navarra campiones d’Espanya Sub-18 i Sub-13 de Softbol

Les seleccions de la Comunitat de Madrid i de la Comunitat Foral de Navarra s’han alçat amb el títol als Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Softbol sub-18 i sub-13, respectivament.

La competició, que es va celebrar a Sant Boi i Viladecans entre divendres 5 de Novembre i diumenge 7, va comptar amb la presència de set seleccions territorials entre les dues competicions. La Comunitat de Madrid es va adjudicar la victòria a la competició de categoria sub-18 després de liderar la fase de classificació amb tres victòries, i anotar-se el triomf en una emocionant final, davant de la selecció de Catalunya, pel resultat de 8 carreres a 5 . En el partit pel tercer i quart lloc, la selecció de la Comunitat Valenciana va vèncer per la mínima la Comunitat Foral de Navarra, ocupant el tercer esglaó del pòdium final.

Pel que fa als premis individuals de la competició, Paula Benito (Comunitat Valenciana) va ser la millor batedora, Andrea Villanueva (Catalunya) va ser la millor llançadora i Alba Morente (Comunitat de Madrid) va guanyar el premi a la jugadora més valuosa del torneig .

A la competició de categoria sub-13 la selecció de la Comunitat Foral de Navarra va aixecar la copa de campiones després de vèncer a la final per 10 carreres a 1 a la selecció de la Comunitat de Madrid. Navarra es va mostrar superior als seus rivals durant tota la competició, amb un balanç final de 61 carreres a favor, i només 4 en contra, dada que posa de manifest el domini del combinat foral.

Pel que fa als premis individuals Irune València (Comunitat Foral de Navarra), Elena Ramón (Comunitat de Madrid) i Ayna Carolina Golindano (Catalunya) van ser nomenades les jugadores més valuoses dels seus respectius equips.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?