CBS GAVÀ

Catalunya SUB-19 surt derrotada en els 3 primers partits contra MVP Califòrnia

Catalunya SUB-19 surt derrotada en els 3 primers partits contra MVP Califòrnia

L’equip català, ha estat sempre a l’altura però en cap dels tres primers partits ha pogut vèncer un equip amb molt poder al bat. Avui a les 18.30 es jugarà el quart partit a les Instal·lacions Municipals de Can Torelló (Gavà) i demà l’últim partit a a les 11h. al Camp de Sant Boi.

1r Partit 7 – 4 (Camp de Viladecans)

Bon partit dels llançadors Deniel Matias amb 4.1 entrades (8K i 3 Carreres), rellevat per Miquel Luengo amb 3.2 entrades (5k i 3 carreres) i tancant el partit Manel Castillo debutant amb la Selecció Catalana qui nomès va poder fer dos outs i permetre una carrera donat que llavors va començar a ploure i va finalitzar el partit. Al bat destacar Ramon Varela amb 2 hits i 3 carreres impulsades, també Eric Collado amb 2 hits i una carrera impulsada.

2n Partit 3 – 6 (Camp de Montjuic)

Partit poc disputat, amb una segona entrada dolenta de 5 carreres en contra pels interessos de l’equip català. El llançador obridor va ser Ugueth Urbina amb 5 entrades (4k i 6 carreres permeses) i el tancador Eric Paez amb una entrada sense permetre cap carrera. Destacar a Eric Collado amb 2 hits més i una carrera impulsada.

3r Partit 4 – 3 (Camp de Montjuic)

Partit dominat pels llançadors americans qui van endosar fins a 12 strikeouts al novena catalana. Els llançadors que van respondre molt bé van ser Yans Beris amb 5 entrades (4k i 1 carrera permesa) i Víctor Perez que va llançar les 4 últimes i que desgraciadament per un error es va perdre un partit que anava de cara. Al bat nomès es van poder fer 3 hits.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?