CBS GAVÀ

Clínic de Softbol Femení “Mujer y Deporte” amb Rubilena Rojas

Clínic de Softbol Femení “Mujer y Deporte” amb Rubilena Rojas

La Real Federació Espanyola de Beisbol y Sófbol, amb la col•laboració del Consejo Superior de Deportes, la Federació Internacional de Sófbol (ISF) i la Federació Catalana, han organitzat diversos clínics per 50 joves jugadores de diferents clubs catalans i tot això baix les ordres de la exjugadora internacional i olímpica per Veneçuela, Rubilena Rojas, actual manager del College de Califòrnia Mt.Sac.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bonica experiència per a les jugadores nascudes entre els anys 1998 i 2005. L’activitat s’ha realitzat en el Camp Municipal de Beisbol “Carlos Pérez de Rozas” de Barcelona. Ruby i els col.laboradors/es han treballat els exercicis de bateig, llançament i defensa, per ensenyar les últimes actualitzacions del sófbol americà, mirall mundial.
Al costat de Ruby, han treballat George Peraza de la Major League Internacional experimentat coach per a jugadores joves i gran amic del sófbol espanyol. També, coincidint amb la concentració de l’equip nacional Júnior Sófbol que viatjarà el dissabte a Holanda, han col•laborat les entrenadores Rebeca Carrera, Laura Paz i Lilliana Otermin i totes les jugadores de l’equip nacional.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?