CBS GAVÀ

CLUB BEISBOL I SOFTBOL BARCINO, UN NOU CLUB A BARCELONA

CLUB BEISBOL I SOFTBOL BARCINO, UN NOU CLUB A BARCELONA

presentacio_barcino_g049b[1]L’Auditori del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, va ser escenari el passat dia 7 de març de la presentació oficial del Club Beisbol i Softbol Barcino de Barcelona.

Amb una gran assistència de públic, amics i afeccionats del Club van omplir l’Auditori en la que també van estar presents representants de diverses Institucions: el Sr. Manel Punsoda, Assessor de Gerència de l’Institut Barcelona Esports, el Sr. Santiago Siquier, Representant Territorial a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el President de la Real Federación Española de Beisbol y Softbol, el Sr. Julio Pernas, així com el President de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol,  el Sr. Jordi Vallès.

La Junta Directiva del Club està formada per persones amb una llarga trajectòria esportiva, jugadors/és i directius de clubs històrics ja desapareguts, que van marcar tota una època dintre del món del beisbol i softbol, Picadero C.B., Hércules L.C., Catalunya B.C., R.C.D. Espanyol, C.B.Cinco Rosas, Softbol Blau.

Aquest nou Club, amb un marcat caràcter social, neix amb la il·lusió d’iniciar el beisbol a nens/nenes en edat escolar i aconseguir una massa social, per fer d’aquesta  entitat un Club de referència. Es faran diversos actes, sopars d’homenatge, torneigs per exjugadors i aficionats, campus d’estiu, promocions escolars i clínics de tecnificació.

El primer esdeveniment serà un torneig adreçat a tots els aficionats, que se celebrarà el pròxim 30 de març, a l’Estadi Municipal  de Beisbol “Carlos Pérez de Rozas”. La resta d’actes s’aniran promovent al llarg d’aquest any.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?