CBS GAVÀ

Comunicat: Carta acomiadament personal FCBS

Comunicat: Carta acomiadament personal FCBS

Benvolguts/des,

El passat 20 d’abril la premsa esportiva va publicar el manifest de la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) i la realitat en la que ens trobem varies federacions, amb titulars com “SI ESTO SIGUE ASÍ TENDREMOS QUE CERRAR”, “L’ESPORT CATALÀ LLANÇA UN SOS”, “LAS FEDERACIONES CATALANAS, CON EL AGUA AL CUELLO”, de les manifestacions fetes pels presidents de diverses federacions. Doncs bé, lamentablement la irresponsabilitat per part de l’administració catalana, porta a la Federació Catalana de Beisbol i Softbol que presideixo a prendre la determinació de procedir a l’extinció de la relació laboral amb els últims treballadors que per la bona marxa i gestió de la F.C.B.S considero necessaris. Com són el Sr. Jordi Vallès Mestres (Director Tècnic) i la Srta. Virginia Carbonell Bravo (Secretària).

La dura decisió que s’ha hagut que prendre, provocarà indubtablement més d’un desgavell i trastorn dins la gestió dels diversos temes que la federació tracta com, la documentació que ens sol.licita el C.C.E (Consell Català de l’Esport), els clubs afiliats, els esportistes i els diferents comitès.

Aquesta dura decisió no ha pogut ser pressa amb el cor, si no en coherència amb el que diu el cap, la realitat és molt dura i davant la possibilitat de tenir d’haver de liquidar la F.C.B.S o fer-la inviable en un futur pròxim, hem considerat que el millor per ara és aturar les seves funcions fins adormir-la a l’espera  fins que la Secretaria General de l’Esport és pronunciï en aquest exercici 2013.

Desitgem el millor per tot el personal del que ha tingut que prescindir la Federació, que tant ha fet pel beisbol i softbol i que pel bé del nostre esport no ens deixi de col.laborar.

Sr. Juan Luís Giménez de Cisneros i Ferràndiz
President de la Federació Catalana de Beisbol i SoftbolTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?