CBS GAVÀ

Comunicat oficial – Fases desescalada

COMUNICAT de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol (FCBS) en relació a la resolució del 12 de març, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 al territori de Catalunya (Resolució SLT/716/2021 – DOGC8358), aplicables del 15 al 28 de març:

 

  • S’autoritza el desenvolupament de totes les competicions esportives a Catalunya, que s’hauran de desenvolupar d’acord amb el que preveu el Pla d’Acció pel Desconfinament Esportiu de Catalunya. Això inclou les competicions de caràcter federat, escolar i d’altres tipologies, així com els partits amistosos. Amb tot, en la mesura del possible, es recomana reiniciar les competicions després de Setmana Santa.

 

  • Queda restringida l’entrada i sortida de persones del territori de Catalunya, excepte per a aquells desplaçaments que s’hagin de fer per al desenvolupament de les competicions esportives autoritzades.

Així mateix, es permeten els desplaçaments dins del territori de Catalunya per prendre part en les competicions autoritzades a Catalunya o per assistir a entrenaments per preparar aquestes proves, per la qual cosa l’esportista haurà d’acreditar que participa o competeix en alguna de les competicions habilitades. La llicència expedida per la FCBS i el document d’autorresponsabilitat serán vàlids.

  • Es permet l’assistència de públic amb les condicions següents:

– En instal·lacions i equipaments a l’aire lliure, amb subjecció a l’aforament del 50% de l’autoritzat i un nombre màxim de 1.000 persones.

 

 

Competicions catalanes autoritzades

Desprès de la resolució del 12 de març, a part de les categories acceptades anteriorment, s’iniciaran els Campionats de Catalunya Minibeisbol, Sub-12, Rookie Beisbol i Sub-16 Softbol, el 27 i 28 de Març.

 

Autorització per fer amistosos

Per tal de preparar de manera adequada les competicions, s’autoritzaran de forma excepcional partits amistosos exclusivament entre els equips de les categories en què estigui permesa la represa de la competició, amb grups estables de jugadors. La FCBS haurà d’estar sempre informada d’aquests partits, i serà obligatori que tots els participants en aquests partits siguin federats i la presència d’un àrbitre oficial en aquests partits, a demés del compliment del Protocol Covid-19 de la Federació .

 

L’FCBS restarà pendent a les noves indicacions sobre l’evolució epidemiològica, anunciades pel Govern, per anar informant i comunicant als Clubs i Entitats afiliades a la Federació.

 

Comunicat Oficial – Fases desescaladaTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?