CBS GAVÀ

Curs Àrbitre de Beisbol i Softbol

Curs Àrbitre de Beisbol i Softbol

Descarregar Circular Tècnica 06/13: Curs Àrbitre de Beisbol i Softbol 2013

La Federació Catalana de Beisbol i Softbol convoca el Curs d’Àrbitre dePresentación de PowerPoint Beisbol i Softbol Nivell 1, que es realitzarà a Barcelona a la seu de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol els propers 8, 9 i 10 de març de 2013. Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones que tinguin interès en arbitrar i obtenir el títol d’àrbitre de Nivell 1 de Beisbol i Softbol homologat per la pròpia FCBS. Tots els interessats hauran d’acomplir els següents requisits:

  • Ser major de 16 anys (nascuts l’any 1997).
  • Nivell mig de coneixements de beisbol i softbol.
    • Jugador / Exjugador.
    • Tècnic / Extècnic.
    • Qualsevol llicència tramitada per la FCBS podrà ser valorada pel Comité de Competició.

La direcció del curs anirà a càrrec del Comité de Competició de la FCBS.

Les sol·licituds d’inscripció hauran de formalitzar-se mitjançant l’enviament a la FCBS del formulari degudament complimentat, acompanyat del justificant de pagament de l’import dels drets d’inscripció que corresponen a 30,00€, el pagament s’haurà d’efectuar mitjançant ingrés o transferència bancaria al compte corrent: 2100 3420 03 2200020732 de la FCBS a “La Caixa”. És important afegir el nom i cognoms de l’interessat/sa al “concepte” de la transferència.

Els documents s’hauran d’enviar al correu electrònic: director.tecnic@fcbs.cat o bé per correu ordinari al C/Vilamarí 28 baixos 1ª de Barcelona (08015).

Properament es publicarà el programa i horaris del curs.

Les sol·licituds hauran d’obrar en poder de la FCBS no més tard del dimarts dia 1 de març de 2013.

La FCBS es reserva el dret d’anul·lar el curs, si arribats a al dia següent de la data màxima d’inscripció no s’ha complert amb el mínim d’assistents.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?