CBS GAVÀ

El CB Barcelona classificat pel Play Off de Lliga Nacional

El CB Barcelona classificat pel Play Off de Lliga Nacional

Foto: D.Lazaro

Foto: D.Lazaro

L’equip de Jorge Mikeleiz s’ha classificat matematicament per al Playoffs final de la Lliga Nacional Divisió d’Honor, desprès de vèncer amb claredat al Pamplona per 11 a 1 i 16 a 1 . Tot i que encara ha de jugar dos partits aplaçats amb el Viladecans, la bona feina feta pels barcelonins fins ara, deixa clares les opcions a ser campions de Lliga. Per aconseguir aquesta fita, hauran de tutejar a l’equip dels Astros de València comandats per Roberto Sabin i Joan Garcia i que aquesta temporada han estat els millors durant tota la lliga regular, amb un total de 32 partits guanyats i 4 perduts.

Els dos primers partits de playoffs es jugaran al Municipal de Montjuic els propers 4 i 5 d’agost i desprès la setmana següent els 11 i 12 l’equip català viatjarà a terres llevantines al camp de El Rio Turia.

Durant la lliga s’han enfrontat en quatre ocasions, amb un resultat de 3 partits guanyats pels valencians i 1 pel Barcelona.

La defensa i els llançadors la clau pel CB Barcelona

Els duels de llançadors entre els estrangers amb el veneçolà J.Hernández per part dels catalans i l’americà T.Caughey pels llevantins serà una de les peces claus de ben segur. Els partits dels nacionals, tindrà al jove J.Balboa pels barcelonins i al veterà P.Belmonte pels valencians com a protagonistes. Els catalans, compten que des del Bullpen O.Jiménez salva els partits i relleva tant en el primer com en el segon. L’estadística juga a favor del catalans, amb 20 carreres menys permeses (CBB-84 / AST-104, amb gairebé 100 hits menys permesos (CBB-171 / AST-269), però am el handicap de el doble de bases per boles permeses (CBB-126 / AST-58)

La ofensiva a favor dels Astros

Els bats no sonen igual pels dos equips, aquí es on el perill dels valencians es fa notar, amb una nota predominant que es els homeruns, 42 pels valencians i 11 pels catalans, això es degut a les mides del camp de València, doncs no arriben als 90 metres i allà els locals han aconseguit 34 dels 42 homeruns. Aquest fet podria ser un dels punts importants de cara a la volta.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?