CBS GAVÀ

El CBLE torna a Sant Boi en 2015!

El CBLE torna a Sant Boi en 2015!

L’organització Collegiate Bascbleeball League Europe torna a Sant Boi per a realitzar el tour beisbolístic d’enguany, que entre el 6 i el 24 de juliol es durà a terme en varies ciutats d’Europa. El 2014 ja es van jugar alguns partits al camp santboià, y aquest any tornarà el millor beisbol universitari europeu al camp català.

Aquest any, degut a la gran demanda d’inscripcions, es faran dues divisions a Europa. La divisió Oest, amb 50 jugadors i tres equips, jugarà a Londres, Sant Boi i La Rochelle. La divisió Est, també amb 50 jugadors i 3 equips, jugaran a Vienna, Praga i Holanda. A més dels més de 50 jugadors que vindran dels Estats Units per jugar aquest torneig d’estiu.

La CBLE compta amb un staff de gran nivell, amb coachs amb experiència a la MLB i de nivewll professional. A més, els millors jugadors del torneig d’aquest any tindran la possibilitat de jugar la prestigiosa Northwood League (Minnesota, USA). Jugadors de renom com Curtis Ganderson (New York Yankees) o Max Schezer (Detroit Tigres) van jugar aquesta lliga abans d’arribar a la MLB.

La inscripció està oberta a tots aquells jugadors quje tinguin  entre 18 i 23 anys i que vulguin jugar el millor beisbol universitari d’europa (no cal estar cursant cap carrera universitaria). Si esteu interessats en rebre més informació i inscruire-us, envieu un correu a: director.tecnic@beisbolsantboi.com 

Web CBLE

Noticia Sant Boi

Noticia RFEBS

u3u2evy61422890476Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?