CBS GAVÀ

El CBS Sant Boi es va endur el III Torneig Gava Cup de Softbol Femení

El CBS Sant Boi es va endur el III Torneig Gava Cup de Softbol Femení

1148916_679246922140247_736391635_nBon cap de setmana de softbol viscut a les instal·lacions esportives de Can Torelló (Gavà). Bons partits, bon ambient i bones condicions per disputar un torneig de categoria internacional.

La gran final es va disputar diumenge i va ser un derbi del Baix Llobregat, les actuals campiones de la Lliga Nacional de Softbol el CBS Sant Boi enfrontant-se a les actuals campiones del Campionat de Catalunya DH el CB Viladecans, ambdos conjunts van estar a l’altura de l’esperat i van protagonitzar una bona final amb un marcador ajustat de 7 a 6 a favor de les santboianes. Això mostra el bon nivell que viu el softbol català, que conjuntament amb el Projecte serà representat a la Lliga Nacional a partir d’aquest proper diumenge.

Els altres equips participants van ser el Pirates d’Amsterdam, Camp Team d’Italia, Barracudes de França, Fenix de Valencia i l’organitzador el Club Projecte Softball.

A l’entrega de premis van assistir, la Sra.Raquel Sanchez Alcaldesa de Gavà, la Sra.Emma Blanco 3 tinent d’Alcalde de Gavà i presidenta de l’àmbit d’igualtat i ciutadania, i el Sr.Miguel Angel Díaz Regidor de Cultura i Esports, també de l’ajuntament de Gavà.

Felicitar al club organitzador, el Projecte Softball que en tot moment va estar al capdavant i va oferir els seus serveis a tots els equips participants.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?