CBS GAVÀ

El CS Viladecans preparat per reeditar la Lliga Nacional

El CS Viladecans preparat per reeditar la Lliga Nacional

L’equip dirigit per Elisa Aguilar, prepara els seus últims partits amb la classificació pel Play Offs a la butxaca i pendent de saber si aquesta última jornada l’hi dóna l’avantatge de camp. El que ja es segur es que el rival a batre serà l’OBB, que en els últims anys ha estat un dels referents. L’equip vasc ja va arribar l’any 2010 però també davant de les catalanes va haver de viure el que es perdre les finals de la lliga estatal.

El Viladecans es el rei de Lligues amb 12 al seu palmarés, el segueix de lluny el Dridma Rivas amb 5 i desprès els antics Manila amb 4 i el Democraticas també amb 4.

La novena catalana, compte amb un rècord de 10 guanyats i 4 perduts, l’equip té un segur de vida amb la llançadora americana Kelly Lovato que ha estat la gran sensació de la lliga, amb un números que ningú ha estat capaç d’alterar en 39 entrades i que conseqüentment han donat 6 partits guanyats i cap perdut, un total de 72 strikeouts (gairebé 2 per entrada) i nomès 7 hits en contra, dues carreres “brutes”, total 0.00 ERA.

La bateria de les catalanes es resumeix en dos noms, Tere Sanjuan i Jessica Iborra, entre les dues han batejat 36 hits, 18 cadascuna gairebé el 50% de l’equip. Totes dues lideren la lliga en averatge, Sanjuan amb 500, líder de la lliga, també ho es en total de carreres anotades (17) i en triples (3) i Iborra amb 485. segona de la lliga, líder en carreres impulsades (14) i en bases robades (12).

Les vasques de OBB tenen un grup més compensat i no depenen de les individualitats, les llançadores Blanes i Barandiaran tenen bons números i aporten qualitat a l’equip, les batejadores més constants con Calvo i Zubia.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?