CBS GAVÀ

El Sant Boi acaba en 7ª posició al europeu de Porpetto

El Sant Boi acaba en 7ª posició al europeu de Porpetto

El Sant Boi acaba en setena posició a la ‘European Cup Winners C8up Women’ després d’una gran victòria contra el Meyzieu francès per 3-0. Destaca l’actuació de Beatriz Parejo des del monticle, aconseguint un partit quasi perfecte en el que tant sols li han connectat 1 Hit, ja a la setena entrada. Aquest ha estat l’últim partit de l’equip català a Itàlia, que marxa aconseguint dues victòries per quatre derrotes.

L’equip de Lance va tenir un gran començament, aconseguint una victòria contra l’equip danès Stenlose (2-6) en el segon partit que va permetre a les noies de Sant Boi avançar a la següent fase de la competició com a segones del seu grup, tot i perdre contra les alemanyes del Neunkirchen al inici. No van tenir tanta sort en el segon grup, i van encadenar tres derrotes seguides contra el Brasschaat belga (7-1), el Forli italià (7-0) i l’Sparks holandès (0-7). Per aquests últims resultats, han acabat jugant aquest matí per la setena posició contra l’equip francès.

Hem demanat a Marc Carrillo, director tècnic del CBS Sant Boi, que ens comenti les seves impressions sobre el paper de les noies a Porpetto, i s’ha mostrat molt satisfet amb el resultat: “Estem molt satisfets i contents amb l’actuació del nostre equip ja que és la primera vegada que el club participa en una competició europea amb la modalitat de Softbol i han aconseguit un treballadíssim 7è lloc”. Ha destacat la joventut del equip, així com el sacrifici que han fet per preparar aquest campionat. També ha recordat les baixes d’Allué, Iborra i Sanjuán, que ha considerat “claus l’any passat, donant la classificació per Europa” i que no han pogut participar.

Des de la Federació, felicitem al CBS Sant Boi, i en especial a les noies que han viatjat a Itàlia, per aquest gran 7è lloc, deixant el Softbol català en una bona posició a nivell europeu.

 IMG-20140905-WA0003

Més informació sobre la ECWCWTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?