CBS GAVÀ

El Sant Boi camí d’Europa

El Sant Boi camí d’Europa

L’equip sènior del CBS Sant Boi disputarà aquesta setmana el Torneig Classificatori per accedir a la Final Four Europea que aquest any es celebrarà a Brno (Rep.Txeca) els propers 21 i 22 de setembre.

L’equip dirigit per Luis Silva viatja a terres holandeses per disputar els cincs partits que el podrien classificar i donar opció a coronar-se campió d’europa 2011. No serà gens fàcil, doncs l’experiència d’anys anteriors diu que cada partit en aquests torneigs son molt importants i que no es pot despitar ni una entrada si no vol quedar fora de totes les possibilitats.

La novena catalana viatja confiant ne poder obtenir un bon resultat i ho fa amb tots els seus efectius, excepte Xavi Civit, però s’endú els estrangers Winston Márquez (P), Juan Salazar (SS), Rafael Rivas (LF), els doble-nacionalitat Domero, Sánchez, Martínez i Hernández, els joves David Martínez i Aitor Hernández, els joves llançadors Matías i Pérez i amb Marc Carrillo i Yaeko Vázquez al front de l’expedició.

PER SEGUIR ELS PARTITS AMB EL “Play by Play”

1r Partit / 1 juny: Sant Boi – Bolonia

Debut en front de l’actual Campió de la competició. Vencedor de l’anterior edició de la Final Four que es va celebrar a Barcelona el passat mes de setembre i on es va imposar i va ser campió. Els transalpins que en aquests moments comparteixen la primera plaça amb el San Marino compten amb Edgar Clemente, jugador de la MLB puertoriqueny que va jugar amb Colorado Rookies i Anaheim, també destaquen Juan Carlos Infante i Joseph Mazzuca. L’Staff de llançadors el lidera Jesús Matos, Fabbio Betto i Cody Cillo, molt ben rellevats per Víctor Moreno.

2n Partit / 2 juny: L&D Amsterdam – Sant Boi

Segons partit contra un latra rival difícil, els organitzadors volen repetir participació a la Final Four Europea tal i com ja varen fer l’anu 2009. Compten amb jugadors importants de primer nivell europeu. Destaquen a la ofensiva amb Bas de Jong líder del campionat holandés en Hits, Vince Rooi un destacat batejador de l’equip nacional, Sidney de Jong catcher absolut i un dels millors batejadors euopeus de tots els temps, actualment líder en carreres anotades, Wesley Connor i Percy Isenia com a batejadors letals de l’equip. En la faceta defensiva destacar el veterà Rob Cordemans qui encara es el millor llançador actual de la Lliga i el millor de l’equip nacional, aquest any està com a líder en l’apartat de carreres permeses, amb una ERA de 0.35 en 52 entrades, completen Hiejst Van Frank, Ben Grover i Jos de Jong.

3r Partit / 3 juny: Sant Boi – Heidenheim Heidefopfe

Els alemanys ja fa uns anys que participen al màxim nivell i serà sempre un rival poc tècnic però amb un gran poder batejador i una disciplina realmente envejable. L’any passat es van enfrontar ambdós equips i els alemanys van guanyar per 8 a 1 en un partit amb poques possibilitats pels santboians. Caldrà estar atents als americans Dusty Bergman ex-minor league AAA amb Angels i Giants, també Andrew Lee Smith el batejador amb més poder juntament amb el germà Simon Guhreingh exlligues menors.

4t Partit / 4 juny: Sant Boi – North Stars

Dels russos no se sap gaire bé res i tot i que van participar en el classificatori l’any 2010, les seves estadístiques del torneig europeu no son gaire fiables.

5è Partit / 5 juny: Hoboken Pioneers – Sant Boi

Últim partit abans de tornar a casa amb els historics belgues, que a priori tenen un bon equip preparat per assaltar en qualsevol moment algun partit important. L’any passat van fer patir a Marlins de Tenerife.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?