CBS GAVÀ

El Sant Boi, guanyador del 1r Torneig “Back to School” de Viladecans

El Sant Boi, guanyador del 1r Torneig “Back to School” de Viladecans

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el primer Torneig “Back to SBack to schoolchool” a Viladecans. El torneig, que ha congregat diferents equips de les categories Aleví de beisbol i Cadet de softbol, s’ha fet coincidir amb la data de la fundació del Club de Beisbol i Softbol Viladecans.

A la categoria Aleví amb màquina de llançar, han estat 5 els equips participants: el Viladecans, el Barcelona, el Gavà, i dos equips de Sant Boi (Blau i Vermell). Desprès de tres intensos dies de partits, el Sant Boi Blau s’ha alçat com a campió d’aquesta primera edició del Torneig “Back to School”.

A la categoria Cadet de softbol han participat tant sols 3 equips: el Viladecans, el Sant Boi i l’Hèrcules d’Hospitalet. Al final, han estat les noies del Sant Boi les que han pogut alçar-se com a les primeres campiones d’aquest torneig.

Des de la Federació Catalana, felicitem als equips guanyadors del torneig, i animem a tots els participants a seguir en aquesta línia de formació en les categories més petites.

sb1sb2

 

Blog del Club de Beisbol i Softbol ViladecansTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?