CBS GAVÀ

El Tour del Tunel de Bateig Inflable

El Tour del Tunel de Bateig Inflable

El Tunel de bateig inflable de la FCBS està de tour per les ciutats de Manresa, Gavà, Sant Boi i L’Hospitalet.

1ª Parada: Manresa

La setmana passada el Consell Esportiu del Bages (Manresa) va organitzar amb el Club Beisbol Manresa una jornada amb escolars de primària i secundària per escoles de la comarca a on 1800 nens i nenes van poder gaudir d’activitats i del túnel de la federació.

2ª Parada: Gavà

Aquest dissabte 26 a les 10.30, i fins les 13.30h, al Camp de la Bóbila de Gavà l’Ajuntament de la ciutat organitza la cloenda dels Jocs Esportius Escolars amb la presència també del túnel de bateig que donarà l’oportunitat a tots els qui participen als Jocs a provar el beisbol i softbol.

3ª Parada: Sant Boi

El diumenge 27 l’Ajuntament de Sant Boi organitza a l’estadi Joan Baptista la primera trobada “Sant Boi Boir per l’Esport Femení”. El Club i l’equip de softbol participaran en una jornada que combinarà els esports del Rugby i el Fútbol 7 en la modalitat femenina, l’horari serà de 10h a 14h i és de lliure accès per totes les nenes i noies d’entre 10 i 18 anys. Veure Informació (PDF).

Última parada: L’Hospitalet

El proper dissabte 2 de juny acabarà el tour del túnel de bateig a L’Hospitalet, on el Consell Esportiu del Barcelonès Sud ha organitzat la 31 Diada de l’Esport Escolar, amb el suport del Club Hèrcules L’H i on es preveu una jornada amb més de 5000 nens i nenes de la població. Veure Informació (PDF).

Amb aquestes jornades de promoció, la Federació continua amb el seu treball d’oferir el túnel de forma totalment gratuïta i que comptabilitza més de 40 sortides des de la seva creació. Aquest 2012, tot i les retallades econòmiques els Clubs Catalans no desisteixen de continuar fent el treball de base, indispensable per què el futur dels nostres esports assegurin la continuïtat i per que l’augment de llicències sigui un fet i els resultats de la feina feta pel conjunt sigui un èxit.

Des d’aquest escrit volem agraïr a les institucions que col·labores i sol·liciten la participació tant de la Federació com la dels Clubs de les localitats.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?