CBS GAVÀ

El Viladecans Campió de Copa Sènior 1ª Divisió / Activitats d’Hivern dels Clubs

El Viladecans Campió de Copa Sènior 1ª Divisió / Activitats d’Hivern dels Clubs

CB VILADECANS CAMPIÓ DE COPA SÈNIOR 1ª DIVISIÓ

L’equip del Viladecans dirigit per Jaume Puig va vèncer al Municipal de l’Hospitalet a l’Hèrcules, desprès d’un emocionant partit que es va decidir al “Tie break” a l’entrada número deu amb un resultat de 16 a 14. Durant les primeres entrades del partit els visitants van estar per damunt del marcador desprès d’aprofitar bons “rallies” de bateig i una destacada actuació d’Eric Collado al pitcher. Els locals però no es van arronssar i van tirar d’experiència per igualar i inclús posar-se per davant en el marcador fins a un 5 a 8 que feia pressegiar un nou títol pels hospitalencs, però alguns errors i imprecissions dels llançadors van deixar a mans del Viladecans la possibilitat d’arribar a la novena amb un marcador empatat a 13 carreres. Llavors l’estratègia i una altra vegada els errors en defensa van ser decissius per que el títol fos pels visitants. Destacar l’actuació del jove juvenil Yuri Despaigne tant en defensa com en el bateig.

FOTOS DE LA FINAL (Diego Lázaro)

Amb aquesta final, conlou la temporada sènior i les competicions oficials de la FCBS.

Els CLUBS CATALANS CONTINUEN AMB LES SEVES ACTIVITATS

Al marge, alguns clubs segueixen treballant per aprofitar la climatología i durant els caps de setmana organitzen amistosos interclub o amb visites d’altres equips. El CBS Sant Boi com ja es va informar en aquest blog ha muntat la Lliga d’Hivern entre els seus equips del club tant de beisbol com de softbol. A més, aquest cap de setmana han acollit varis partits amb el Club Beisbol i Softbol Antorcha de València, amb els següents resultats, veure link a la notícia del CBS Sant Boi:

Sant Boi Infantil 4 Antorcha 3
Sant Boi Softbol Mini 16 Antorcha 9
Sant Boi Juvenil 3 Antorcha 10
Antorcha 0 Sant Boi Infantil 5
Sant Boi Softbol Rookie 12 Antorcha 11
Antorcha 3 Sant Boi Juvenil 5

Més tard, l’equip de Softbol Rookie de l’Antorcha va disputar un partit més a les Instal·lacions de Can Torelló contra el Club Projecte Softball.

El Manresa i el Vic per la seva part estan jugant una sèrie de partits entre ells per continuar augmentant el nombre de partits necessaris per la desenvolupament dels seus jugadors i així poder presentar garanties de competició per la propera temporada. Els resultats fins aquesta data en categoria Infantil son els següents:

  • Vic 14 – 13 Manresa
  • Manresa 8 – 15 Vic


Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?