CBS GAVÀ

Entrevista al Manager del CBS Sant Boi: Edgar Hernández

Entrevista al Manager del CBS Sant Boi: Edgar Hernández

Nom del Manager: Edgar Hernández
Noms dels Coachs: Marc Carrillo
Nom del delegat: Antoni Plana

Altes   Esportives

Manuel Torres (C  / Halcones Vigo)

Elias Jiménez (P / Academia Dominicana)

Roberto Noriega (P-1B / El Llano)

Rafael Llmaes (OF / FC Barcelona)

Hyneko Vázquez (OF / Sènior 1ª)

Sergi Rosselló (OF / Sènior 1ª)

Baixes   Esportives

Eliezer García (P)

Daniel Fernández (P)

Alexander Hernández (C)

Luis Silva (Manager)

Winston Márquez (P)

Lowin Sacramento (P)

Rafael Rivas (OF)

Juan Salazar (IF)

Daniel Sánchez (IF)

Yorman Burguillos (C)

Víctor Pérez (P)

1. Quins son els objectius principals per la temporada 2012?
E.H. L’objectiu principal és que els jugadors de la pedrera tinguin un paper destacat en l’equip, que sentin que pertanyen a l’equip i després entre tots fer un paper digne per estar en la discussió del títol.

2. Quins creus que son els rivals a batre aquest any a la Lliga Nacional?
E.H. Indiscutiblement els equips a derrotar sónCB Barcelona iMarlins Tenerife són deixar passar per alt alCB Viladecans queguanya i perd amb els millors, així com Beisbol Navarra i Sant Inazio que sempre donen molt colorit.

3. El nou format amb Play Off final; quina opinió en tens?
E.H. Crec que és perfecte, ja que els equips amb una nòmina mes reduïda quant a rotació de llançadors que opten a guanyar una lliga, amb aquest nou format de play off li serà molt mes complicat, a més de que serà molt millor per a l’espectacle.

4. La Copa del Rei serà una bona competició, el teu equip ja hi està classificat, com l’afrontes?
E.H. Anirem a guanyar la Copa del Rei, sabent el difícil que serà, però l’esport amb la seva eficiència comporta sacrifici i metes, caldrà treballar dur i crear una estratègia adequada.

5. El planter juvenil sembla que torna a ser part important de l’equip, amb quins joves comptes? I en quines posicions?
E.H. Comptem amb 5 juvenils com Aitor Hernández, Víctor Rodríguez, Yoridan Martinez, Nestor Zamorano i David ‘Pollastre’ Martínez que tenen molt talent per desenvolupar , Nestor en el Catcher, Víctor i David en el Infield , Yoridan en el Outfield i Aitor que és un jugador molt versàtil i pot jugar en diverses posicions.

6. Desprès molts anys amb jugadors estrangers ocupant bona part del planter, sembla que tot torna a ser com la dècada dels 90, això es un pas enrere o una oportunitat?
E.H. Jo crec que és una oportunitat, això si depèn de l’aportació que hem de donar els entrenadors i jugadors que tenim una mica mes d’experiència, la capacitat que hàgim dels nois sentin el beisbol, de conquistar-los al fet que entrenin i arribin a nivells que ofereixen els jugadors importats.

7. Abans de començar la Lliga Nacional, es disputa el Campionat de Catalunya, com l’afrontes?
E.H. Serà la 1ª oportunitat perquè jugadors joves talents comencin a jugar amb l’1er equip, això si sense renunciar a guanyar.

8. Serà el teu primer any com a manager de l’equip, quines sensacions tens?
E.H. Serà el primer com Manager, però ja conec les interioritats del club així com al 99,9% dels jugadors, l’hi que donen i coneixen la meva forma de dirigir, serem capaces d’arribar tan lluny com ens proposem i ells ho saben.

9. Els viatges seran llargs i la Lliga Nacional també, quines creus son les teves opcions per intentar estar entre els millors (les teves “bazas”)?
E.H. El lliurament total al partit, l’exigència als jugadors que sempre es pot millorar, per a això comptem amb velocitat, força, joventut i experiència, si aconsegueixo encaminar-ho bé, segur hauran resultats positius.

10. Tot comença en un mes, com estàs preparant l’equip?
E.H. Haurem de fer un intensiu en el que queda de mes, ja que ara tenim la plantilla completa, i caldrà ajustar detalls però confio en l’experiència i en bon entrenament que han tiro els joves (juvenils) tant en la seva categoria com amb nosaltres, s’ha treballat dur en la preparació física ja que caldrà viatjar i jugar dobles partits i això es necessita estar ben preparat físicament.

11. Les noves incorporacions, en quines posicions jugaran? Que creus que aporten.
E.H. Hi haurà moviments dins del Infield, jugadors que tradicionalment han jugat en altres posicions però que poden jugar sense risc, els mes joves saben i estan conscients que el seu paper és aportar on juguin, d’ells depèn donar-los cada vegada més responsabilitats. Ells donaran un aire nou, alegria i molta velocitat, veurem al final.

Foto: Diego LázaroTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?