CBS GAVÀ

Fèlix Cano rebrà la Insignia d’Or de la RFEBS

Fèlix Cano rebrà la Insignia d’Or de la RFEBS

El millor jugador de la història del beisbol català i estatal, rebrà de mans del President de la RFEBS el Sr.Julio Pernas la Insignia d’Or per la seva trajectòria com a esportista i com a referent pels mèrits tant a nivell nacional com internacional. L’acte serà demà divendres a l’Atrium de Viladecans, davant més de 800 persones assitents a la “Nit de l’Esport de Viladecans”. També els acompanyaran en aquest acte, l’Alcalde de la Ciutat el Sr.Carles Ruiz Novella, l’expresident de la FCBS i del CB Viladecans el Sr.Josep Ballester i Sarabia i l’actual President de la FCBS el Sr.Juan Luis Giménez de Cisneros i Ferrándiz.

Fèlix, ha estat un referent del beisbol i sempre ha estat acompanyat d’èxits i de guardons, tot això es deu a haver estat en actiu gairebé 30 anys i que avui encara el manté al club que l’ha vist crèixer ara en la faceta de tècnic i col·laborador. Tot va començar quan ell tenia 8 anys, amb aquesta edat ja li van trencar el llavi inferior amb un bat i va haver de ser operat, això el va tenir apartat 2 anys però desprès ja va començar la seva carrera en aquest esport.

Currículum: Fèlix Cano Ridruejo (1965, nascut a Viladecans), 122 vegades Internacional Absolut, Jugador de la Selecció Catalana. Va participar en un total de 9 campionats d’Europa Absolut, 2 Copes del Món, els Jocs Olímpics del 92, dues Copa Intercontinental, una Columbus Games i 2 All Star Games a EEUU.

F.Cano - All Star Mundial

F.Cano – All Star Mundial

Va ser ecollit Jugador de l’Any (MVP) a Espanya els anys 1989, 1990 i 1991. Va ser el primer jugador de la història en arribar als 100 hits (1983 – 1997).

Amb el Club Beisbol Viladecans on ha estat tota la vida, va ser guanyador de la Copa del Rei des del 1982 i fins el 2000 ininterrumpudament i guanyador de la Lliga Nacional des del 1982 fins al 2001 també sense perdre’n cap en aquest llarg camí.

Cal destacar que en aquesta llarga carrera ha obtingut més de 30 premis individuals, com a Millor Llançadors, Millor Batejador i M.V.P. Tots ells merescuts i guanyats amb la suor dels entrenaments i la constància en voler estar sempre adalt i que en aquests moments ha de ser un exemple per a tots els qui poden gaudir dels seus serveis com a tècnic.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?