CBS GAVÀ

Hèrcules L’Hospitalet guanya la 17ª Lliga Catalana Sènior

Hèrcules L’Hospitalet guanya la 17ª Lliga Catalana Sènior

Hèrcules L'H guanya la 17a Lliga Catalana

Hèrcules L’H guanya la 17a Lliga Catalana

Aquest dissabte es va decidir el campió de Lliga Sènior 1ª Divisió 2012, l’Hèrcules L’Hospitalet revalida títol i continua amb l’hegemonia en aquesta categoria, un any més el Barcelona ha estat el finalista, tot i que enguany no ha mostrat gaire oposició al perdre ambdòs partits per diferència a la 7a entrada el primer 10 a 0 i el segon 14 a 4.

Els hospitalencs, fan història aconseguint la 17a Lliga per l’entitat i deixant enrera el Picadero que en va guanyar 16  entre les dècades del 60 i 70. De la mà de Candelario Díaz, l’Hèrcules ha aconseguit les últimes cinc consecutives i sembla que ningú pot seguir el seu ritme.

Primer partit: 10 a 0

Bona actuació del jove Víctor Pérez al Municipal “Pérez de Rozas”, que en les 7 entrades no va permetre cap carrera i nomès 2 hits en contra, ajudat a la ofensiva pels tres veterans, Machado (3 hits 1 RBI), Martínez (2 hits 2 RBI) i Abancini (2 hits 2 RBI). L’equip barceloní no va tenir cap opció en totes les oportunitats ofensives, els dos solitaris van ser per Echenique i poca cosa més a destacar, la derrota va ser per Paez que va permetre en 5 innings fins a 8 carreres, va tancar el partit M.Juaneda.

Vídeo primer partit (F.Guillén)
http://www.youtube.com/watch?v=0so1TJSZwVo&feature=player_embedded#!

Segon partit: 4 a 14

Disputat a Hospitalet amb un inici prometedor per part dels visitants que a la tercera entrada tenien un marcador favorable de 4 a 1, però poc va durar l’alegria, doncs el canvi de llançador en els locals treient a Asensio que no va estar afortunat i donant pas a Francis Perez va ser la nota dominant per l’equip de Díaz, que va despertar amb Machado (3 hits i 3 RBI) i Martínez (2 hits, 1 triple i 1 HR i 4 RBI), també s’hi va afegir Montilla (2 hits i 2 RBI).

El jugador més valuós MVP del Playoffs va ser Wilmer Martínez (Hèrcules L’Hospitalet).

Vídeo segon partit (F.Guillén)
http://www.youtube.com/watch?v=cO5pFVXTLHQ&feature=player_embeddedTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?