CBS GAVÀ

Juan Luis Giménez de Cisneros va rebre la Insignia d’Argent com a expresident de la FCBS

Juan Luis Giménez de Cisneros va rebre la Insignia d’Argent com a expresident de la FCBS

Nota de premsa UFEC

David Moner es va acomiadar, el passat 1 de juliol, de la presidència de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) presidint el seu últim acte, on es van lliurar les Insígnies d’Argent de la UFEC i el Premi a la Dona Dirigent Esportiva, i es va presentar la Medalla de Campions de Catalunya 2014 i el llibre ‘Les Federacions Esportives Catalanes i els seus presidents’.

Insígnies d’Argent

Un any més, la Unió de Federacions va voler fer el seu especial reconeixement als darrers presidents federatius10524324_828131900538667_8429450921425383169_n que han deixat el seu càrrec. En aquesta ocasió van ser quatre les persones que van rebre la Insígnia d’Argent de la UFEC com a reconeixement per la seva tasca en suport del seu esport en particular i de l’esport català en general: Juan Luís Giménez (FC de Beisbol i Softbol), Santiago Altarriba (FC d’Esquaix), Sílvia Mayo (FC de Korfbal) i Anaïs Cobo (FC de Salvament i Socorrisme).

Com sempre, també es va presentar la Medalla de Campions de Catalunya 2014, dissenyada enguany per l’artista Benet Costa, que s’atorgarà al llarg de l’any als campions absoluts, en categoria masculina i femenina, de Catalunya en cada disciplina esportiva.

Premi Dona Dirigent Esportiva

En el transcurs d’aquest acte també es va fer entrega del quart Premi a la Dona Dirigent Esportiva, que distingeix la trajectòria d’una dona dirigent que hagi destacat per la seva activitat en el foment i la difusió de l’esport. El premi d’enguany va ser per a Maria José Bilbao (Natació). També es va fer un reconeixement a la resta de candidates: Carme Adell (Piragüisme), Esther Algueró (Hípica), Cristina Clota (Patinatge i Hoquei), Yolanda Españó (Rugbi), Anna Fillat (Esport Adaptat), Ángeles Gallego (Poliesportiu), Salut González (Voleibol), Cristina Guzmán (Handbol), M. José Montilla (Esport Adaptat), Anna Pujol (Vela), Luretu Recasens (Patinatge), Gemma Soy (Natació), Margarita Suárez (Piragüisme) i Núria Vilarrubla (Piragüisme).

‘Les Federacions Esportives Catalanes i els seus presidents’

Per últim, David Moner va presentar el llibre ‘Les Federacions Esportives Catalanes i els seus presidents’. Aquest llibre, editat per la UFEC i escrit pel periodista Carles Gallén, pretén retre un homenatge a les prop de 700 persones que han estat al capdavant del moviment federatiu català des que a finals del segle XIX van aparèixer les primeres federacions fins als nostres dies. Al marge de recollir els perfils de tots els presidents, també fa un repàs a l’evolució de les 68 federacions esportives catalanes que en algun moment de la història han format part de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, així com a la de la pròpia Unió i a la de la Secretaria General de l’Esport.

L’acte es va celebrar al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch i va comptar amb la presència de David Moner; del secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau; i de la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

Conduit pel periodista Joan Manuel Surroca, també va comptar amb el gruix del món federatiu, així com amb personalitats de l’àmbit esportiu, polític i social de Catalunya.

Veure fotografíes de l’acteTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?