CBS GAVÀ

La Selecció Catalana 1ª Divisió vencedora del Torneig Villa de Benamejí

El CD Benamejí Beisbol, en col·laboració amb l’Ajuntament de Benamejí, ha organitzat amb gran èxit el I Torneig Internacional de Beisbol José Ropero Pedrosa en homenatge a què fos alcalde de Benamejí i principal responsable de convertir aquesta localitat en l’enveja d’Andalusia, fruit d’unes magnífiques infraestructures. En el torneig van participar sis equips, els Madrid Brewers, el Arrows de Gran Bretanya, la selcció Catalana 1ª Divisió i tres equips d’Andalusia, Sevilla Red Soc, Tiburones de Málaga i els amfitrions, CD Benamejí, i es va celebrar des del 28 de febrer a l’1 de març a l’Estadi Municipal Antonio Espejo, on va haver-hi una gran afluència d’espectadors durant tot el cap de setmana en un ambient festiu de convivència i màxima esportivitat.

Tot i ser la seva primera edició, la competició va oferir un gran nivell de joc durant tota la competició. Un torneig que ha deixat contents a tots els participants fruit a unes magnífiques instal·lacions i una organització que ha cuidat cada detall.

La selecció catalana ha resultat guanyadora d’aquesta cita que va dominar des del primer partit i que va resoldre vencent en la final a l’equip anglès d’ Arrows, final a la qual tots dos conjunts van arribar amb ple de victòries. En l’apartat de reconeixements individuals va ser elegit millor jugador de el torneig, Reinier Torres, membre de la selecció catalana i del CB Barcelona.

Moltes felicitats a tots! I gràcies CD Benamejí!

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?