CBS GAVÀ

La Selecció Catalana Juvenil perd contra Alemanya i guanya amb França

La Selecció Catalana Juvenil perd contra Alemanya i guanya amb França

Selecció Catalana Juvenil (Montpellier - Torneig LR Open)

Selecció Catalana Juvenil (Montpellier - Torneig LR Open)

L’equip de Candelario Díaz, divideix en la primera jornada del Torneig d’Acadèmies Europees de Montpellier.

1r Partit / Debut amb bones sensacions: Catalunya 4 – 5 Alemanya

La selecció, ha despertat tard i ha anat a remolc de l’equip alemany en tot moment. La falta d’experiència en partits internacionals ha esta la clau per no poder començar amb un resultat favorable. Tot i això, els catalans han començat a la ofensiva amb un Home Run per cames de David Martinez, que ràpidament ha empatat l’equip bàvar, tot i que l’obridor català Eric Paez els ha mantingut sense sort i amb dificultats per mantenir el marcador. Els innings han anat passant i poc a poc la defensa ha afluixat i això ha provocat un seguit de carreres per errors en defensa fins al 2 a 5 en contra. Llavors, la bateria catalana s’ha sobreposat i ha aprofitat bé el desencert del llançador tancador dels alemanys i que finalment ha deixat un marcador de 4 a 5, tot i que les bases s’han quedat plenes no s’ha pogut arribar a l’esperada ramuntada. Bones sensacions i fora nervis.

Llançadors: E.Paez (4 in / 5h / 4c/ 3K), O.Perarnau (1 in)

Equip: A.Hernandez (DH), D.Martinez (2b – 1HR), I.Alba (RF), N.Zamorano (C – 1Hit), V.Serrano (1b – 1hit), W.Perez (LF), V.Rodriguez (3b), Y.Martinez (CF), A.Medina (SS). PR: A.Bermejo i D.Orozco, PH: M.Ibañez i E.Izquierdo.

2n Partit / Victòria important: Pole France Rouen 2 – 5 Catalunya

Bona victòria treballada des de l’inici amb una bona defensa i amb el llançador Marc Ibáñez que ha estat clau amb 6 entrades impecables, els batejador de la selecció gala nomès han pogut fer dos imparables en la priemra entrada i des de llavors la defensa no ha permès cap possible ramuntada. Una primera entrada amb indecisions per ambdues novenes, ha deixat un marcador empatat a dos carreres. El quart episodi ha estat clau i un rally de tres carreres ha permès respirar i optar al triomf. Destacar el bateig de Ivan Alba (2 dobles i 2 impulsades) i Nestor Zamorano (1 senzill i una impulsada), també Yoridan Martínez (1 hits, 1 base i 2 carreres).

Llançador: M.Ibáñez (6 in/ 2h // 2c / 8K)

Equip: D.Martínez (2b – 1h /1c), A.Hernández (LF), I.Alba (C – 2 dobles/1c /2rbi), N.Zamorano (DH – 1h – 1rbi), E.Izquierdo (3b), W.Perez (RF), V.Bolivar (1b /1c), D.Orozco (SS) i Y.Martinez (CF – 1h /2c).

Demà l’equip tindrà doble partit a les 11.15 contra alemanya partit important per estar al capdavant i amb opcions al campionat i Pole Montpellier l’equip local que fins al moment no ha guanyat però ha mantingut als equips fins al final.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?