CBS GAVÀ

Novetats dels equips de Divisió d’Honor de Beisbol i Softbol

Novetats dels equips de Divisió d’Honor de Beisbol i Softbol

Cada hivern, un cop ja ha acabat la Lliga Nacional de Beisbol de Divisió d’Honor, els diferents equips que participen en la més alta competició estatal comencen a buscar la manera de reforçar les seves plantilles de cara a la nova temporada. Presentant certes similituds al mercat de traspassos d’altres esports, com el futbol, els jugadors es mouen entre els equips catalans i nacionals, com també apareixen nous jugadors al panorama o d’altres que marxen de la Lliga Nacional. Centrant-nos amb els equips catalans, i comparant-ho amb els moviments que es van dur a terme l’any passat, enguany ha estat un any de molts canvis. Analitzem un per un tots els equips.

 

Beisbol

CBS Sant Boi

Dels tres equips catalans a la Lliga Nacional de Beisbol de Divisió d’Honor, el CBS Sant Boi és el club que més incorporacions registra. Amb un total de tres noves incorporacions, en contra de les tres baixes, el Sant Boi es queda estable pel que fa a fitxatges.

Dins dels nous jugadors trobem a Èric Paez, Maxwell Avallone – ambdós provinents del CB Barcelona – i Orlando Díaz. Finalment, pel que fa a les baixes que ha registrat el Sant Boi enguany, trobem a Anthony Díaz, Eduardo Rivas i Jonathan Linares.

 

CB Viladecans

La finestra de traspassos que ha tancat el CB Viladecans ha estat la més petita dels equips catalans. Amb tan sols una incorporació i dues baixes, el Viladecans ha acabat amb un recompte negatiu, al perdre un jugador més del que ha acabat incorporant.

Aquesta temporada que ja encarem, Javier Monzón serà el nou jugador que defensarà la samarreta del CB Viladecans. Per contra, els jugadors amb els quals ja no comptarà l’equip seran William Domero i Denny Niño.

 

CB Barcelona

L’equip català que més èxode ha registrat aquest inici de temporada ha estat, sens dubte, el CB Barcelona, que ha acumulat sis baixes, en contra d’una sola incorporació que ha tancat de cara a la Lliga Nacional de Divisió d’Honor.

Concretament, l’única incorporació que ha firmat el CB Barcelona aquesta temporada ha estat la d’Edison De La Rosa. Pel que fa a la finestra de baixes, cinc dels sis jugadors que han abandonat la disciplina del club barceloní ho han fet per jugar en altres equips de la Lliga Nacional: Èric Paez i Maxwell Avallone han marxat cap al CBS Sant Boi; Eric Segura i Edison Valerio ho han fet cap als Astros de València i, finalment, Jorge Balboa s’ha incorporat al vigent campió, els Marlins de Tenerife. Junt amb ells, Zael Honora també ha abandonat la disciplina del club.

 

Softbol

Projecte de Softbol Gavanenc

El Projecte té el títol de ser l’únic equip de Catalunya que participa en la Lliga Nacional que no ha registrat cap baixa en aquest període de traspassos. No només això, sinó que ha registrat, a més, una nova incorporació.

Concretament, Judith Leyva, jugadora fins ara del CB Viladecans, ha canviat d’equip i enguany jugarà sota les ordres del Projecte de Softbol Gavanenc. Pel que fa a fitxatges de jugadores estrangeres, enguany no n’han registrat cap. Per tant, el Projecte queda en positiu pel que fa a fitxatges de cara a la nova temporada.

 

CBS Sant Boi

El CBS Sant Boi, enguany, s’ha trobat amb el cas contrari el del Projecte. Mentre que el club Gavanenc només ha registrat altes, el Sant Boi només ha registrat baixes, un total de cinc baixes, de les quals quatre han marxat a un dels rivals catalans directes, el CB Viladecans.

Dins de les cinc jugadores que no jugaran amb el CBS Sant Boi aquest any trobem a Jessica Iborra, Aroia Goicochea, Alicia Rodríguez, Laia Peláez i Beatriz Parejo. Malgrat les baixes, no han registrat cap alta de cara a la Lliga Nacional de Softbol de Divisió d’Honor.

 

CB Viladecans

Finalment, l’últim club català que veurem és la secció de softbol del CB Viladecans, que és el club català que millor registre d’altes i baixes ha tingut. Un total de quatre altes, en contra de només una baixa fan que, enguany, la mida i la qualitat de la seva plantilla hagi incrementat.

Totes les noves incorporacions que ha sumat el Viladecans provenen del CBS Sant Boi, ja incloses dins les seves baixes. Aroia Goicoechea, Laia Peláez, Jessica Iborra i Alicia Rodríguez s’han incorporat a la disciplina del CB Viladecans de cara a la nova temporada. Finalment, respecte a les baixes, només han vist marxar a Judith Leyva, que ha posat rumb al Projecte de Softbol Gavanenc.

 

Amb totes les noves incorporacions i les baixes quan han patit, els clubs catalans posen la mirada directament a la Lliga Nacional, que està a menys d’un mes vista de començar i de portar el millor beisbol i softbol als camps catalans i d’arreu d’EsTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?