CBS GAVÀ

Presentació del Clàssic Mundial de Beisbol 2013, Espanya enquadrada en el ‘Grup de la Mort’

Presentació del Clàssic Mundial de Beisbol 2013, Espanya enquadrada en el ‘Grup de la Mort’

73279_317115841735370_96681648_nL’acte se celebrarà el proper dia 5 de desembre a les 12.30h. Es presentarà el nou format del Mundial de beisbol amb 16 participants, al qual Espanya accedeix per primera vegada després de guanyar el torneig classificatori disputat a Florida.

Julio Pernas, president de la Real Federació Espanyola de Beisbol i Softbol, Luis Melero, membre de la comissió executiva de la Federació Internacional de Beisbol (IBAF), i Mauro Mazzotti, Manager de l’equip nacional absolut, presentaran el proper 5 de desembre la nova edició del Clàssic Mundial de Beisbol, torneig creat per la ‘Major League Baseball’ (MLB) l’any 2006 i que per a la seva tercera edició s’associa amb la IBAF creant un únic Mundial absolut.

En l’acte es donaran a conèixer els detalls sobre la classificació d’Espanya, obtinguda al guanyar el torneig de classificació disputat a Jupiter, Florida (USA), i la distribució, en quatre grups, dels 16 equips classificats per a la fase final. El combinat espanyol ha estat enquadrat en el denominat ‘Grup de la Mort’, juntament amb Veneçuela, República Dominicana i Puerto Rico, tres grans potències del beisbol mundial.

El Clàssic Mundial de Beisbol és l’únic campionat de beisbol internacional que reuneix als millors jugadors professionals de cada país, la gran majoria pertanyents a la lliga professional americana, coneguda col·loquialment com ‘Grans Lligues’ (MLB). Així doncs, Espanya entra a competir amb l’elit d’aquest esport multitudinari, en un torneig que en la seva última edició va tenir una audiència acumulada de més de 200 milions de teleespectadors.

L’acte es durà a terme a les 12.30 hores en el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch

Alguns dels jugadors que han confirmat la seva presència i que pertanyen al grup d’Espanya son: Robinson Cano i José Reyes de la República Dominicana, Carlos Beltran i Yadier Molina de Puerto Rico i Miguel Cabrera i Pablo Sandoval de Veneçuela, tots ells jugadors que militen en equips de Major League i que actualment son considerats els millors en els seus equips i que pertanyen a l’èlit dels jugadors millors pagats de la MLB.

Calendari publicat per la IBAF

TEAMS: Dominican Republic, Puerto Rico, Spain, Venezuela
Game Date Local Time ET Time Match-Up (Home Team in CAPS)
Thursday, March 7 7:30 p.m. 6:30 p.m. Venezuela vs. DOMINICAN REPUBLIC
Friday, March 8 6:30 p.m. 5:30 p.m. Spain vs. PUERTO RICO
Saturday, March 9 12:00 p.m. 11:00 a.m. Dominican Republic vs. SPAIN
  6:30 p.m. 5:30 p.m. Puerto Rico vs. VENEZUELA
Sunday, March 10 12:30 p.m. 12:30 p.m. Spain vs. VENEZUELA
  7:30 p.m. 7:30 p.m. Dominican Republic vs. PUERTO RICO


Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?