CBS GAVÀ

Resultats i Classificacions Campionats de Catalunya

Resultats i Classificacions Campionats de Catalunya

BEISBOL

Sènior 1ª Divisió (Grup Nord Est Liga Nacional)

Finalitzada la primera volta, els Drac’s de Manresa, el CBS Barcino i L’Hèrcules L’Hospitalet compten amb 4 victòries i una derrota i es posicionen al capdavant de la Lliga. El Campió del Campionat de Catalunya serà el representant català a la Fase Final de la Lliga Nacional 1ª Divisió a Valencia.

Sènior 2ª Divisió

El CBS Hèrcules L’H encapçala aquesta categoria amb dues victories, sobre el Vic Bat i el CB Barcelona.

Sub-18 Beisbol

El CB Viladecans líder de la categoria amb dues victories, una sobre el CBS Sant Boi i una sobre el CB Barcelona, que el segueixen a la classificació amb dues derrotes i una victoria.

Sub-16 Beisbol

El CB Viladecans al capdavant de la classificació, seguit del CB Barcelona vermell amb una derrota contra els vialdecanencs. Una Lliga molt interessant i d’alt nivell esportiu.

Sub-14 Beisbol

El CB Barcelona Vermell, equip que lidera la classificació sense cap derrota, seguit pel CBS Hèrcules L’H amb una derrota contra els barcelonins, està sent una Lliga molt oberta i caldrà esperar més resultats, per veure els 4 classificats per lluitar pel títol.

Sub-12 Beisbol

El CBS Sant Boi Ramonets encara no ha encaixat cap derrota i encapçala la classificació, en la categoria reina de les inferiors.

Sub-10 Beisbol

Els CBS Gavà i el CBS Hèrcules L’H, líders de la categoria més petita amb tan sols una derrota cada equip. Aquesta categoria està sent tot un èxit pels més petits

Beeball

Tres jornades a Gava, Manresa i a L’Hospitalet amb els més petits menors de 8 anys i amb equips dels Clubs Gavà, Viladecans, Sant Boi, Hèrcules, Manresa i Vic.

SOFTBOL

 

Open

L’equip del CBS Sant Boi líder en solitari, amb 4 victories contra les 4 participants. Gran nivell i augment d’equips en una temporada que promet.

Sub-16

El CBS Sant Boi dominador absolut de la categoria amb els dos equips dominant cada partit.

Slowpitch

L’Hèrcules Black líder de la categoria, amb 5 victories i 1 derrota, seguit dels “Chuchos” de Viladecans amb les mateixes victories i derrotes . Els propers 20 i 21 de maig es celebrarà a Vialdecans, el 4t Torneig Masters Slowpitch obert a tots els qui s’animin a participar.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?