CBS GAVÀ

Sant Boi Campió de Lliga Infantil Beisbol 2012

Sant Boi Campió de Lliga Infantil Beisbol 2012

Entrega de Trofeus Infantil1r Partit: Sant Boi 11 – 5 Barcelona: El Sant Boi va anar tot el partit davant al marcador, els llançadors van ser John Cardenas, Sergio Gutiérrez, Pedro Guerrero i Dani García entre els quatre es van repartir la feina i van fer un partit rodó, destacar al bat a Pedro Guerrero amb 3 hits i 3 impulsades, Asensio, Guiterrez i Cardenas també van fer un hit cadascún. El Barcelona, amb Lopez, Martin i Rodriguez van intentar mantenir el partit des de la goma, a la ofensiva destacar a Edgar Rodríguez amb 2 hits.

Fotos del partit (Miguel Mora)

2n Partit: Barcelona 12 – 13 Sant Boi: Bona feina dels dos equips que tot i arribar justos pel que fa a llançadors van estar a l’altura de les circumstàncies i van mostrar un dels partits més emocionants de les últimes temporades en el beisbol infantil. Van obrir per part dels barcelonins el japonès Maeoka i pels santboians Gutiérrez, tots dos van ser capaços de mantenir el marcador igualat i els relleus d’ambdós equips van estar a l’altura amb la tensió i la calor que feia al municipal de Sant Boi. Les bases per boles que van donar els barcelonins dirigits per Óscar Roman un total de 12 van marcar el devenir del partit que per un moment semblava que oferiria un tercer partit però que la bona defensa santboiana va frenar deixant un resultat a la sisena entrada de 12 a 12, fins al moment destacar per part dels locals els 2 hits de Sergio Gutiérrez, els 2 de Dany Garcia i les bases per boles aconseguides per Pedro Guerrero entre els 3 van impulsar 7 de les 12 carreres. L’extrainning va ser la culminació d’un gran partit, el tancador santboià Eric Asensio desprès de catcherjar 12 entrades va llançar 3 ponches extraordinaris… això va deixar en blanc la casella dels de la capital i llavors la ofensiva santboiana va fer els deures amb els dos veterans de l’equip, John Kelly va tocar de sacrifici per avançar corredors i Sergio Gutiérrez amb un Fly llarg al Center field va impulsar la carrera que tancava el partit.

El guanyador del MVP va estar molt disputat i finalment va caure a mans de Sergio Gutiérrez del CBS Sant Boi.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?