CBS GAVÀ

Sant Boi campió del Campionat de Catalunya DH 2013

Sant Boi campió del Campionat de Catalunya DH 2013

La novena de Candelario Díaz es va proclamar aquest passat cap de setmana campió del Campionat de Catalunya Divisió d’Honor Beisbol 2013, desprès de desfer-se en els dos enfrontaments contra el CB Viladecans per 14-1 i 16-5. Dues victories contundents davant del veí del Baix Llobregat, que no va estrenar la temporada amb gaire bon peu i no va poder parar la bateria dels santboians ni tampoc va poder encarrilar cap ofensiva davant els llançadors locals.

IMG_0464Els dos partits van ser un vendaval de hits per part dels santboians amb un total de 36 imparables, inclós un Granslam d’Eduardo Rivas en el segon partit. Bona feina dels llançadors obridors Fente (1r), Matias (2n) i els dos relleus de Vázquez.

A falta d’una jornada per acabar els partits d’aquest campionat que enfrontaran a Viladecans i Barcelona aquest proper cap de setmana, dissabte a les 15h i diumenge a les 11h a l’Olímpic de Viladecans, el Sant Boi ja es campió i es queda a un títol d’empatar amb el Barcelona en la 12ª Edició d’aquest campionat.

  • CB Barcelona 6 títols
  • CBS Sant Boi 5 títols
  • CB Viladecans 1 títol


Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?