CBS GAVÀ

Sant Boi inicia l'aventura a Suècia a la Federations Cup Qualifier de Beisbol

Sant Boi inicia l'aventura a Suècia a la Federations Cup Qualifier de Beisbol

L’equip català, s’ha desplaçat a a la capital sueca d’Estocolm per disputar durant aquesta setmana la Federations Cup Qualifier, l’accès a aqesta competició es gràcies a ser campions de Copa del Rei la temporada passada.

L’equip de Candelario Díaz afronta un nou repte a terres sueques amb l’objectiu de vèncer per pujar la categoria de la plaça espanyola, tal i com ja va fer l’any passat.

El calendari pels de Díaz es favorable, avui dilluns debuten amb els locals els Stockholm Monarchs a les 18h, demà descansen , dimecres amb els Delby Osielsko polac a les 11h, també en el mateix horari disputen els partits de dijous i divendres amb el County Kaunas lituà i finalment amb el London Mets britànic.

Víctor López serà baixa per lesió, però tot i no comptar amb un dels batejadors més en forma de l’equip, Díaz té als experimentats internacionals Daniel Martínez i Jesús Golindano, que a més comptaran amb la col·laboració ofensiva de Catalan, Rivas, Linares i Fente.

L’staff de llançadors el lidera l’estelar Vizcaya i el segueixen el dretà Trinidad i els canterans Izquierdo, Gutiérrez i Asensio.

Veure calendari complet

Facebook competicióTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?