CBS GAVÀ

Un primer cop d’ull a la revista de la FCBS

La Federació Catalana de Beisbol i Softbol inaugura aquest 2020 un nou projecte comunicatiu conjuntament amb Modula Communication: la revista de la FCBS, una publicació quadrimestral que aportarà tota la informació i notícies del beisbol i del softbol català. Cada quatre mesos aquesta es publicarà en format PDF a la pàgina web de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, i serà accessible de manera totalment gratuïta per a tothom qui la vulgui llegir.

 

El primer exemplar del 2020 ha arribat amb les notícies dels últims mesos de la temporada passada i amb els resultats de totes les competicions catalanes del 2019. A més, com a textos exclusius d’aquest primer número, la revista compta amb les entrevistes individuals a Justin Luna, Marc Civit, Frank Hernández i Omar Hernández, jugadors formats a Catalunya que han signat un contracte professional amb franquícies nord-americanes. També com a reportatge únic de la primera revista de la FCBS s’hi pot llegir una recerca sobre les instal·lacions de beisbol construïdes arran dels Jocs Olímpics de Barcelona del 1992, la majoria dels quals encara perduren avui en dia. A més, i com ja serà habitual en tots els números propers, en aquest volum també s’hi podrà trobar un recull de notícies dels últims quatre mesos, a més d’algunes galeries fotogràfiques com les de la Gala d’aquest passat 2019.

 

Aquests són els textos que inclou la primera revista, que aniran canviant a mesura que es vagin publicant més i més números. Entre els elements que aportarà la revista de la FCBS hi destaca el recull quadrimestral de les notícies més importants del beisbol i el softbol català, peces exclusives com entrevistes a personalitats, reportatges històrics, apartats destinats a promoció i formació o espais per la Catalunya Baseball i Softball Academy, com també els resultats de les competicions catalanes o internacionals que hagin tingut lloc durant aquell període de temps.

 

Si voleu descarregar i llegir el primer número de la revista de la FCBS, seguiu aquest enllaç.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?