CBS GAVÀ

La UFEC signa acord de col·laboració amb la UOC

La UFEC signa acord de col·laboració amb la UOC

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha signat un acord de col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya.

L’acte, dut a terme a la seu de la UFEC, ha comptat amb la presència del rector de la UOC, Josep A. Planell, i el president de la Unió de Federacions, Gerard Esteva.

Ambdues parts s’han reconegut la voluntat d’establir sinergies entre empreses i institucions per crear una xarxa que permeti el desenvolupament dels professionals i la millora de la competitivitat de les organitzacions en el marc de la societat del coneixement.

Amb aquest esperit, l’objectiu del present acord pretén dos marcs d’actuacions. D’una banda, amb la voluntat de fomentar la formació contínua o reglada de les persones, la UOC oferirà descomptes tant als federats com als treballadors de la UFEC en estudis universitaris. De l’altra, amb la voluntat de fomentar la carrera dual d’esportistes, dins dels serveis de suport UOC per a esportistes, es crea la figura del tutor o tutora, que vetllarà per conciliar la pràctica esportiva professional i els estudis universitaris de la UOC.

D’aquesta forma, la UFEC amplia la seva implicació en la formació d’esportistes, perquè aquesta acord se suma a l’oferta de la seva universitat, l’EUNCET Business School, on s’imparteixen, entre altres, el Grau en Ciències i tecnologies Aplicades a l’Esport i el Fitnes, i màsters i postgraus especialitzats en el sector esportiu, de finances i de comunicació.

Podeu consultar tota la informació a: http://estudis.uoc.edu/ca/estudiar-online-convenis.

Consulteu el document adjunt on teniu el codi de descompte:

Descomptes UOCUFEC

 

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?