CBS GAVÀ

11 jugadores catalanes a l’Europeu Juvenil de Softbol de Rosmalen

11 jugadores catalanes a l’Europeu Juvenil de Softbol de Rosmalen

20140417-163439.jpgUn total d’11 jugadores catalanes han estat convocades per participar al Campionat d’Europa Juvenil Softbol que es celebrarà els propers 21 al 26 de juliol a la ciutat de Rosmalen (Holanda).

Una gran participació de jugadores dels tres clubs catalans CB Viladecans, Projecte Softball i CBS Sant Boi, que han estat presents als Campionats d’Espanya i que s’han fet un lloc entre les 17 places disponibles.

L’equip que dirigeix l’entrenadora basca Rebeca Carrera, debutarà el proper dia 21de juliol davant de Russia a les 8.30 hores del matí i el mateix dia a les 15.30 amb l’equip de França.

El grup s’ha reduït a 3 equips, desprès de la baixa d’última hora de l’equip grec, per tant necessitaràn vèncer un partit per poder passar a la segona fase i optar a medalles.

Durant els propers dies el grup català entrenarà amb l’entrenadora americana Rubilena Rojas que estarà durant dues setmanes col·laborant amb l’equip nacional i organitzarà dos clínics per nenes de tots els clubs catalans els dies 15 i 17 de 10.30 a 12.30 al Camp Municipal de Beisbol Carlos Perez de Rozas de Barcelona.

Jugadores convocades:

 1. Anna Sobrino (CB Viladecans)
 2. Francina Manresa (Projecte Softball)
 3. Laia García (CB Viladecans)
 4. Silvia Hornsveld (CBS Sant Boi)
 5. Judith Leyva (CB Viladecans)
 6. Alexandra Leon (CB Viladecans)
 7. Laia Pelaez (CBS Sant Boi)
 8. Carla Segura (CB Viladecans)
 9. Aina Moncho (Projecte Softball)
 10. Ivette Espin (CB Viladecans)
 11. Laia Ibáñez (CB Viladecans)

Des d’aquest escrit felicitar a totes les jugadores per estar presents a l’equip i desitjar molta sort de cara a l’europeu.

Noticia a la web de la RFEBSTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?