CBS GAVÀ

La Federació

Benvinguda del president:

 

Des del passat mes de juny de 2014 tinc el privilegi, juntament amb la resta de companys de la junta directiva de la Federació Catalana, de liderar una nova etapa al capdavant del beisbol i softbol català.

 

Sens dubte, ser part de la Federació més antiga dEuropa, constituïda el 27 dabril de 1929 es un repte molt ambiciós i un treball diari per mantenir i impulsar tots els projectes presentats en el pla estratègic per aquest quadrienni.

 

Liderem un projecte en el qual totes les persones i entitats tenen cabuda. Volem, de la mà dels clubs, impulsar el creixement del beisbol i softbol català tot promocionant i donant suport a les noves formes de practicar el nostre esport, algunes delles centrades més en el lleure i daltres en la competició i lalt nivell dels nostres esportistes.

 

Encarem el futur més immediat amb una aposta ferma per les noves tecnologies i per la modernització de les nostres estructures. En aquest apartat cal fer referència a lestructura laboral consolidada, amb un perfil jove i dinàmic que treballa incansablement per a que la Federació Catalana sigui capdavantera administrativament i a nivell tècnic. 

 

Tot plegat, amb el desig de mantenir els valors que han fet del beisbol i softbol català un referent de lesport català, estatal i europeu gràcies als esforços daquells que ens han precedit.

 

Estem convençuts que aquest projecte només sortirà endavant si totes les persones involucrades tenen loportunitat de participar-hi. Per això, des daquesta pàgina us encoratjo a dir-hi la vostra.

Em permetreu que en aquesta oferta sincera de col·laboració i participació, només fixi una exclusió, la daquells que no facin de lhonestedat i de la lluita contra la corrupció de qualsevol tipus i de laprofitament propi, la regla fonamental per a treballar per aquesta institució i tots els qui en formen part.

Que entre tots sapiguem conduir a la Federació cap allà on espereu i esperem, amb els millors èxits esportius.

 

Totes i tots som importants!

 

Jordi Vallès Mestres

President de la FCBS

Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?