CBS GAVÀ

Catalunya E-Baseball Tournament

En aquesta emergència sanitària que estem vivint causada per la COVID-19, la Federació Catalana de Beisbol i Softbol posa en marxa una iniciativa per mantenir actius als nostres jugadors i jugadores de beisbol i softbol.

En concret, la iniciativa de la Federació, consta en l’organització del primer Catalunya E-Baseball Tournament, torneig On Line, a través de la plataforma de Play Station 4, al joc MLB The Show 2020.

Les inscripcions son gratuïtes i estan obertes des d’aquest dilluns 6 d’abril fins el divendres 10 d’abril, a les 13:00 hores. I es poden realitzar en aquest link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6fXc-RDBlS_bL0Z7imMsSmOI5kmB7o7IXCBhTKZlymdf4dg/viewform?usp=sf_link

Destacar que aquest torneig és obert a tothom que tingui més de 12 anys i que cal disposar de llicència federativa en l’any 2019 0 2020 per participar-hi.

Els partits es disputaran cada dia a les 18:00 hores. La durada d’aquest torneig serà depenen de les inscripcions, ja que es programarà un partit diari per usuari.

 

El reglament el trobareu dins la Circular.

Circular_Tècnica_13.20_Catalunya_E-Baseball_Tournament

 



Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?