CBS GAVÀ

2n partit universitari per la Selecció Catalana Absoluta de Softbol Femení

2n partit universitari per la Selecció Catalana Absoluta de Softbol Femení

La selecció absoluta de softbol femení va disputar el segon partit davant una universitat americana, al camp de softbol de Montjuïc. En aquesta ocasió, la Selecció Catalana, dirigida per Xavier Civit, va rebre la visita del conjunt de la Universitat de Maine, organització que participa en la màxima competició d’àmbit universitari de softbol als Estats Units.

 

Les jugadores nord-americanes va n rendir en un gran nivel en l’ofensiva, on es va veure un partit de força carreres i batades, el partit va finalitzar amb 12 a 5 en el marcador.

 

Amb aquesta activitat tanca un gran any pel softbol català, on dues visites d’universitats americanes i el torneig del 90 Aniversari, ha fet que les jugadores participin en més partits d’Alt Nivell.

 

Abans de l’enfrontament inaugural, i a petició de les jugadores americanes, també es va impartir un clínic per a jugadores catalanes de categories inferiors, en el que les jugadores de la Universitat de Maine els van ensenyar alguns exercicis del més alt nivell, tocant gran part dels aspectes que conformen el softbol, com bateig, defensa o treball específic per a les llançadores.

 

Moltes gràcies per la vostra visita!

 

Fotografies del partit de Carles Cerdà

 

78233566_2377170799072903_8037213884878159872_oTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?