CBS GAVÀ

5 equips catalans als Campionats d’Espanya Sub-18 Beisbol i Softbol

El proper dijous 17 de Juny donaran inici els Campionats d’Espanya Sub18 de Beisbol i Softbol.

En el cas del beisbol, Catalunya serà la seu, on un total de 8 participants participaran als camps de beisbol de Montjuic i de Viladecans. Tres clubs catalans seran presents, el CB Barcelona, el CBS Sant Boi, es disputaran un lloc a les semifinals al grup A, juntament amb els Orioles de Oviedo i el CAD Irabia de Pamplona, per altre costat, el CB Viladecans, al grup B, buscarà la classificació a les semifinals davant dels equips de CD Arga de Pamplona, Marlins de Tenerife i Astros de València.

La final d’aquest tindrà lloc el diumenge 20 de juny al camp de beisbol de Montjuic.

El CB Viladecans defensarà el títol de campió aconseguit en les últimes dues edicions, al 2019 i 2018.

En el cas del softbol, Rivas serà la seu d’aquest, amb un total de 10 participants. Els catalans participants seran els històrics CB Viladecans i CBS Sant Boi, on l’equip santboià es troba al grup A amb el CBS Rivas, el CS Fènix Valencia, Escuela Municipal de Madrid i Miralbueno de Saragossa, en el cas de les viladecanenques, estaran al grup B amb CBS Antorcha Valencia, CBS Cambre de Galicia, Dridma Rivas i Izaga de Pamplona.

La final tindrà lloc el diumenge a les 12:30 hores. On esperem que un equip català s’alçi amb la copa de campió, ja que en les ultimes 10 edicions, 8 cops el títol ha vingut a Catalunya, en l’última el CBS Sant Boi va ser el campió.

Molta sort a tots i totes els i les participants!!

 

Links web resultats i estadístiques:

Beisbol: https://www.rfebs.es/estadisticas/2021/b_sub18/res.php

Softbol: https://www.rfebs.es/estadisticas/2021/s_sub18/res.phpTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?