CBS GAVÀ

5 Jugadores Catalanes a l’Europeu Absolut

5 Jugadores Catalanes a l’Europeu Absolut

El manager de l’equip nacional absolut de softbol, el Sr.Emilio Mompel ha convocat finalment a 5 jugadores catalanes que participaran a l’Europeu de Seleccions Absolutes que es celebrarà a la Regió de Friuli Venezia al nord-est d’Itàlia, els propers 31 de juliol al 6 d’agost i que encuadra a l’equip nacional espanyol en el grup Green, amb Bèlgica, Dinamarca, Ucrania i Holanda.

Les jugadores catalanes son: Ana Isabel Allué, Sara Gómez, Beatriz Parejo i M. Teresa Sanjuan del Club Softbol Viladecans i Roser Jonás i Raquel Moncho del Club Projecte Softball.

L’objectiu a passar entre les dues primeres de grup i aconseguir estar en el grup d’adalt, sembla que els equip de Bèlgica, Dinamarca i Ucrania seran a priori assequibles doncs en la passada edició de l’europeu celebrat el 2009 a València no hi van participar, les qui de ben segur seran perilloses son els Holandeses que van a defendre el títol, així doncs Espanya amb un format obert a més seleccions, fins a un total de 20 equips intentarà millorar la 8a plaça de 2009.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?