CBS GAVÀ

Campus ESCA de Softbol de la Federació Europea a Holanda

Campus ESCA de Softbol de la Federació Europea a Holanda

L’European Softball Coaches Association presenta una oportunitat única per a tots els entrenadors de softbol i jugadores (entre 13 i 20 anys): el Campus ESCA 2017.

 

Aquest campament està sent preparat per Craig Montvidas, un dels entrenadors de softbol més exitosos d’Europa (Medalla d’Or 3 vegades amb Holanda), que també va passar dos anys entrenant a la NPF nord-americana. Craig estarà acompanyat d’una destacada cartellera dels millors entrenadors europeus, així com per entrenadors i convidats especials dels Estats Units.

L’ESCA Camp no serà especial només gràcies als instructors, sinó també per l’estructura del programa (sessions més mini-tallers) i els temes: Millora de les teves habilitats de Softbol. Com fer el camí al softbol universitari? Com triar el guant o el bat ideal? Coneixement de la part mental. Com donar prioritat a què practicar durant tot l’any?

INSTRUCTORS

Craig Montvidas (United States) 
Camp Coordinator Karen Marr (Australia) Netherlands National Team Pitching 
Coach Enrico Obletter (Australia) Italian National Team Head Coach 
Rachel Watkeys (Great Britain) Great Britain National Team Head Coach 
Celine Lassaigne (France) France National Team Head Coach 
Albrecht Vojtech (Czech Republic) Czech Republic National Team Assistant Coach

PER A JUGADORES
Si sou una jugadora, l’assistència a aquest camp t’ajudarà a obtenir més informació sobre diversos aspectes del Softbol, ​​però, el més important, obtindreu més informació sobre tu mateix com a jugadora. Les lliçons individuals es donaran com a recompensa pel treball dur durant les sessions diàries. Aquest campament és una eina per millorar la vostra carrera de softbol, ​​aquest campus és on escapeu de la “mitjana” i comenceu a crear el vostre camí per ser “excepcionals”.

PER A ENTRENADORS
Els entrenadors, tindran l’oportunitat de treballar al costat dels instructors. Anirà acompanyant el campament, tot el que heu de fer és escoltar, mirar i provar. Cada entrenador rebrà la seva avaluació individual. També, hi haurà debats especials per als entrenadors i un temps suficient per respondre les preguntes.

DETALLS
UBICACIÓ: Diessen, Països Baixos (Holanda)

Dates

  • 1r Campament: Diumenge 15 d’octubre a Dimecres 18 d’octubre
  • 2n Campament: Dijous 19 d’octubre a Diumenge 22 d’octubre
  • 3r Campament: Diumenge 22 d’octubre a Dimecres 25 d’octubre
  • 4rt Campament: Dijous 26 d’octubre a Diumenge, 29 d’octubre

QUOTA:

360 euros per jugadores i 260 euros per a entrenadors – inclou instruccions, menjars i allotjament (3 nits). Descompte grupal: si un entrenador es registra juntament amb cinc de les seves jugadores, s’aplicarà un descompte a les seves tarifes de la manera següent: entrenador – 230 euros, jugadores – 330 euros

INSCRIPCIÓ i MES DETALLS a coaches.europeansoftball.org

Més informació a la web: http://coaches.europeansoftball.org/

Documents

ESCA poster DIGITAL



Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?