CBS GAVÀ

7è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Softbol femení, torna la Selecció!

La selecció catalana absoluta es veurà les cares amb el de la República Txeca tretzena del rànquing mundial de països segons la WBSC i tercera d’Europa per darrera de les històriques Itàlia i Holanda. Sens dubte un rival molt fort i que posarà a prova l’equip català que torna des de que l’any 2019 enfrontés les universitats Americanes de Maine i Notre Dame i la celebració del 90 aniversari de la Federació en un triangular amb Euskadi i Valencia.
El partit es disputarà al Camp municipal de softbol de Barcelona aquest diumenge dia 14 de novembre a les 12h.
L’equip txec arriba amb l’equip ple d’estrelles, liderat per la llançador professional Veronika Pecková dels Toyota Red Terriers de Japó i acompanyada de deu jugadores que habitualment formen part de l’equip absolut com les ja veteranes Thompsonová, Slabá, Kubicová i Fuková, totes elles conegudes com a pilar de l’equip artífex dels èxits de la darrer dècada i que també compta amb l’aportació de dues jugadores que actualment participen a universitat americanes com Barbora Saviola que ha estat al College Howard de Texas i ha aconseguit una beca per 2022 per Lubbock Christian University Softball desprès de ser líder amb 30 homeruns a la lliga NJCAA, també la outfield Eliska Stejskalova jugadora de la universitat Florida Southwestern State, ambdues van ser participants de les Little League World Series el 2013 representant a Europa.
Catalunya, dirigida per Xavier Civit, comptarà en aquesta ocasió amb 16 jugadores, en un combinat ple d’internacionals com son la receptora Anna Sobrino, les llançadores Júlia Sebastián i Raquel Fernández, les jugadores de quadre Carla Segura i Raquel Moncho i l’exterior Roser Jonás.
Repeteixen convocatòria la receptora Alba López, les infields Andrea Izquierdo i Laia Ibáñez i les outfields Paula Serrano i la veterana Mireia Gutiérrez. A destacar el debut de tres jugadores que gràcies a obtenir el veïnatge civil català podran vestir la samarreta catalana, les exinternacionals per Veneçuela la llançadora Yarianni Pernalete i la infield Sorangel Ledezma i la llançadora internacional Bea Alonso.
El partit es podrà veure en directe pel canal YouTube de Canal Boogie Directos A Tí


Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?