CBS GAVÀ

Arriba la fase final d’ Aleví, Sub-16 Beisbol, Sènior Beisbol i Sènior Softbol

Arriba la fase final d’ Aleví, Sub-16 Beisbol, Sènior Beisbol i Sènior Softbol

Jugada la primera fase de la Copa Catalunya de les categories Aleví, Sub-16 Beisbol, Sènior Beisbol i Sènior Softbol, els enquadraments per la fase final quedaran de la següents forma.

En categoria aleví el líder de la primera fase ha sigut el C.B.S. Sant Boi Ramonets, guanyant tots 4 partits que ha jugat, segon classificat ha quedat el C.B. Barcelona amb un partit perdut. I els altres dos classificats per la fase final han sigut el C.B.S. Sant Boi Goofies amb dos guanyats i dos perduts, i el C.B. Viladecans amb un guanyat. Fora d’ aquesta fase final ha quedat el C.B.S. Sant Boi Patufetes. Aquesta fase final es jugarà a Sant Boi, el 14 de novembre, on s’enfrontaran en una semifinal el C.B.S. Sant Boi Ramonets amb el C.B. Viladecans, primer i quart classificat respectivament, i l’ altre semifinal serà el C.B. Barcelona amb el C.B.S. Sant Boi Goofies, segon i tercer classificat. La final serà el mateix dissabte a les 12:30 al camp de Sant Boi.

A la categoria Sub-16 Beisbol els classificats han sigut per disputar la fase final, el C.B. Barcelona Vermell que ha quedat líder de la competició amb tres guanyats i un perdut, igual que el C.B. Barcelona Blau, però en l’enfrontament directe va guanyar l’ equip Vermell. El tercer classificat ha sigut el C.B.S. Santboians amb dos guanyats i dos perduts, finalment l’ últim en classificar-se ha sigut el C.B. Viladecans amb un partit guanyat, igual que el C.B. Sant Boi, però l’enfrontament directe entre aquests dos se’l va endur l’ equip viladecanenc. La fase final d’aquesta categoria es jugarà al camps del 1r i 2n classificat, en aquest cas el C.B. Barcelona. On una semifinal es jugarà el divendres 13 de novembre, entre el C.B. Barcelona Vermell i el C.B. Viladecans. L’ altre semifinal serà el dissabte 14 de novembre entre el C.B. Barcelona Blau i el C.B.S. Santboians. La final serà el mateix dissabte a Montjuic a les 15:00 hores.

image001A la categoria Sènior Beisbol el líder en fase regular ha sigut el C.B. Barcelona Blau que ha guanyat tots set partits disputats, en segon lloc ha quedat el C.B.S. Sant Boi amb cinc victòries i dues derrotes. La tercera i quarta plaça ha estat molt disputada, ja que tres equips han quedat empatats amb quatre victòries i tres derrotes, però en aquest cas ha quedat en cinquena posició el C.B. Barcelona Vermell ja que en l’enfrontament directe entre ell i els altres dos equips, el C.B.S. Gavà i el C.B.S. Hèrcules l’ H., el C.B. Barcelona Vermell va caure derrotat en tots dos partits. La tercera posició és per l’ Hèrcules, ja que va aconseguir una victòria també contra el C.B.S. Gavà. Les semifinals d’aquesta categoria es disputaran dissabte 14 de novembre entre el C.B. Barcelona Blau i el C.B.S. Gavà, primer i quart classificat respectivament, al camp de Montjuic. I l’ altre semifinal serà entre el C.B.S. Sant Boi i el C.B.S. Hèrcules l’ H. al camp de Sant Boi. La final serà diumenge 15 de novembre, al camp del millor classificat dels dos participants en aquest partit.

En la categoria Sènior Softbol l’ equip líder ha estat el C.B.S. Sant Boi, empatat amb el Projecte S. Gavanenc, amb cinc victòries i una derrota, però ha estat l’ equip santboià qui ha acabat líder ja que ens els enfrontaments directes ha estat qui menys carreres ha rebut. Els altres dos equips classificats han sigut el C.B. Viladecans i el C.B.S. Barcino, tercer i quart classificat respectivament, amb una victòria i cinc derrotes, però igual que l’ altre cas l’ equip viladecanenc ha estat el que menys carreres ha rebut en els partits entre elles. Aquesta fase final es jugarà a Can Torelló el diumenge 15 de novembre, a les 10:00 tindrà lloc la primera semifinal entre el C.B.S. Sant Boi i el C.B.S. Barcino, a les 12:30 es jugarà l’ altre semifinal entre el Projecte S. Gavanenc i el C.B. Viladecans. La final es jugarà al finalitzar la última semifinal en el mateix camp de Can Torelló.

Molta sort a tots els equips!



Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?