CBS GAVÀ

Acaben les Lligues Nacionals de Divisió d’Honor pels equips catalans

Acaben les Lligues Nacionals de Divisió d’Honor pels equips catalans

La Lliga Nacional de Divisió d’Honor, tant per beisbol com per softbol, ha arribat a la seva fi, amb bons resultats i sensacions pels 6 equips catalans que hi ha participat.

En l’apartat de beisbol, en el que participaven el CBS Sant Boi, el CB Barcelona i el CB Viladecans, hi ha hagut pocs canvis pel que fa a la classificació de l’any passat. Tant el CBS Sant Boi com el CB Barcelona han mantingut les seves posicions, tercer i quart respectivament, però el CB Viladecans ha millorat la seva classificació final, passant de la vuitena posició que va firmar l’any anterior a la setena enguany. Pel que fa al transcurs de la lliga, el CBS Sant Boi ha liderat la competició durant la major part de la temporada, però ja cap al final d’aquesta va cedir-ne el lideratge, que va caure en mans dels campions finals, els Marlins de Tenerife. Finalment, el Sant Boi ha acabat la lliga amb un rècord de 21 victòries i 7 derrotes, en contra de les 17 victòries i 11 derrotes de la temporada passada. Pel que fa al CB Barcelona, enguany ha firmat un total de 17 partits guanyats i 11 de perduts, una victòria més que l’any passat, que va acabar amb 16 i 12 respectivament. La millor progressió ha estat pel CB Viladecans, que ha passat de les 2 victòries i 26 derrotes de la campanya anterior a les 7 victòries i 21 derrotes d’enguany, guanyant a equips de la part alta de la classificació com els Astros de València o al CB Barcelona.

Pel que fa a la categoria de softbol hi havia tres representants catalanes, com en els anys anteriors: el CBS Sant Boi, el Projecte de Softbol Gavanenc i el CB Viladecans. Pel que fa a la campanya que han marcat aquests equips, en 2 dels 3 equips hi ha hagut una millora en la posició final, mentre que un equip no ha aconseguit igualar els resultats de l’any passat. Concretament, el CBS Sant Boi, que la lliga passada va aconseguir el subcampionat nacional després de cedir contra l’Atlètic de Sant Sebastián en una sèrie de 5 partits, enguany ha firmat una tercera posició. Pel que fa al Viladecans i al Projecte, han millorat les seves posicions. El Projecte, que la temporada passada va acabar en la 8a posició, enguany ha assolit la cinquena posició, just al mig de la taula de classificació. El CB Viladecans, per la seva part, ha passat de la setena posició de la campanya anterior a la vuitena enguany. Pel que fa als rècords, el CBS Sant Boi ha passat de 14 victòries i 10 derrotes, incloent-hi la fase final de grups, a 15 victòries i 11 derrotes, tenint en compte que enguany hi ha un equip més en la competició, el CBS Cambre. El Projecte, que l’any passat va firmar 8 partits guanyats i 16 de perduts, però aquesta lliga ha assolit les 16 victòries i les 14 derrotes. Finalment, el Viladecans, que la temporada passada va aconseguir 15 victòries i 9 derrotes, aquest any ha assolit 13 partits guanyats i 17 de perduts. A falta de disputar-se els play-off, els nostres equips ja tenen les posicions finals definides.

Amb aquests resultats tanquem una nova temporada de Lliga Nacional, on pràcticament tots els equips catalans han millorat o igualat els resultats aconseguits en la temporada passada. A més, el CBS Sant Boi i el CB Barcelona opten a participar en la Copa del Rei del 2018 en beisbol, mentre que en softbol, el CBS Sant Boi participarà en la Copa de la Reina de l’any que ve. Bons resultats i millors expectatives pels equips catalans enguany, ja mirant cap a la temporada que ve.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?