CBS GAVÀ

Acord entre la FCBS i National Nederalanden per la carrera laboral dels esportistes

Acord entre la FCBS i National Nederalanden per la carrera laboral dels esportistes

La Federació Catalana de Beisbol i Softbol i Nationale Nederlanden, empresa dedicada a l’assessorament d’assegurances i financer per a particulars, entre d’altres, han signat un acord de col·laboració per formar i acompanyar a esportistes, per a aquells que busquen un pla laboral de futur com agents comercials o assessors en estalvi, inversions i assegurances.

L’objectiu de Nationale Nederalden és apropar a esportistes formació, coneixement i experiències relacionades amb el sector financer, però sota un prisma d’absoluta utilitat per a aquests, podent arribar a establir sinèrgies que garanteixin un pla de futur laboral amb diferents sortides professionals. Aquesta voluntat està dirigida tant a esportistes com per a entrenadors i àrbitres que han dedicat la seva vida a l’esport, ja que segons Belén Ramal, subdirectora d’oficina a Barcelona, ‘els valors de l’esport s’identifiquen totalment amb el nostre model de negoci’.

La Federació Catalana de Beisbol i Softbol inicia aquesta col·laboració pensant en aquells esportistes que necessiten incorporar-se a la vida laboral després d’anys de dedicació plena al beisbol. L’objectiu de la Federació és poder oferir una retirada digna així com una transició del món esportiu al laboral, el més efectiva i plena d’oportunitats possible.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?