CBS GAVÀ

Acord entre la Federació Catalana de Beisbol i Softbol i Johan Cruyff Institute

Acord entre la Federació Catalana de Beisbol i Softbol i Johan Cruyff Institute

La Federació Catalana de Beisbol i Softbol i Johan Cruyff Institute han arribat a un acord per signar un conveni de col·laboració que permetrà a ambdues institucions nodrir-se mútuament de la seva experiència en la indústria de l’esport i formar noves generacions en gestió. Així, tots els federats i personal de la Federació podran accedir als programes acadèmics de Johan Cruyff Institute en Gestió Esportiva, Màrqueting Esportiu i Patrocini, Negocis i Administració del Futbol i Coaching amb un descompte especial.

Els professionals de la Federació aportaran també contingut als programes de Johan Cruyff Institute, podent col·laborar en casos d’estudi o ponències que la institució pugui organitzar. La Federació posarà també en coneixement dels alumnes de Màsters i Postgraus les seves ofertes de places en pràctiques en cas de tenir alguna vacant.

“Per a la Federació Catalana, la signatura d’aquest conveni és molt important perquè ens permet oferir als nostres esportistes i tècnics la possibilitat de formar-se en una entitat pionera en l’àmbit de la gestió esportiva i, a més, amb avantatges econòmics. Considerem que la base d’una bona cultura esportiva es fonamenta en la formació de futurs esportistes i tècnics “, comenta Jordi Vallès, president de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol.

Preus cursos Johan Cruyff Institute per federats i membres de la FCBSTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?