CBS GAVÀ

Actes del 25è Aniversari del Beisbol a Barcelona 1992

Actes del 25è Aniversari del Beisbol a Barcelona 1992

El passat dissabte la RFEBS va organitzar un acte al Museu Olímpic i de l’Esport per conmemorar el 25è Aniversari del Jocs del 92 amb els integrants de l’equip olímpic i els oficials.

L’acte va servir per a unir desprès de més de dues dècades els protagonistes d’aquells dies en els que el Beisbol va ser per primera vegada esport olímpic. Destacar el manager d’aquell equip, el Sr.Jake Molina que va fer l’esforç per venir dels Estats Units i també del jugador Mike Stella. En aquesta ocasió els anotadors, àrbitres i membres federatius d’aquell 1992 van acompanyar a la fotografía als jugadors i tècnics. També un breu reconeixament als qui ens han deixat en aquests anys: el jugador Xavier Camps; Juanjo Martínez, director de beisbol del COOB’92, l’àrbitre Xavier Mateu i l’anotadora María José Iniesta.

El conductor de l’acte va ser el propi President de la RFEBS el Sr.Julio Pernas i també hi van estar presents l’Alcalde de Viladecans Sr.Carlos Ruiz, el Tinent d’Alcalde el Sr.Ricard Calle i el President de la FCBS el Sr. Jordi Vallès. 

 

Precisament de mans de l’Alcalde va rebre el cons

 

iderat millor jugador de la història Fèlix Cano el guardó com a nou membre del Saló de la Fama de la RFEBS.

Avui a les 18:00 està programat el partit per de categoria Sub-23 Espanya vs Itàlia a l’olimpic de Viladecans. Abans del partit es retrà homentage als voluntaris d’aquell estiu del 92 i a la meitat del partit es també un petit homenatge a Salvador Rodríguez, l’àrbitre català que es retira.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?