CBS GAVÀ

Actualitat de les promocions i extraescolars

Capsules de beisbol del CEBLLOB

El Consell Esportiu del Baix Llobregat ha efectuat una Càpsula gratuïta de Beisbol, amb el nom de ‘Home Run’, dirigida als centres escolars de primària i secundària. On un total de 10 escoles han estat formades i així de ben segur, practicar els nostres esports en el proper curs escolar.

 

Noves extraescolars confirmades pel proper curs escolar 

Des del Consell Esportiu del Baix Llobregat, conjuntament amb la FCBS, tot treball conjunt liderat pel responsable de promocions del FCBS, Marc Carrillo. S’ha pogut confirmar ja els 3 equips extraescolars d’Amat i Targa (Viladecans), Jacme March (Gavà) i Rubió i Ors (Sant Boi), que arrencaran de nou en el proper curs escolar.

Per altra banda, tenim la gran noticia de dos noves escoles, que s’iniciaran en l’extraescolar de beisbol, les escoles Mediterrània i Martí i Pol, de Viladecans, seren les noves benvingudes.

 

Lliga escolar de beisbol a Viladecans

De la mà del Consell Esportiu del Baix Llobregat i la FCBS, en el proper curs escolar 2020-2021, s’iniciarà una lliga escolar oferida per totes les escoles de la ciutat de Viladecans.

Viladecans, bressol del beisbol i softbol, tindrà la primera lliga escolar dels nostres esports a la comarca del Baix Llobregat.

 

Rubio i Ors (Sant Boi)

 

Jacme March (Gavà)

 

Amat i Targa (Viladecans)Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?