CBS GAVÀ

Alt nivell en l’All Star de Softbol

Alt nivell en l’All Star de Softbol

La cantera de jugadores de softbol catalanes puja amb molta força. Aquest alt nivell va veure’s reflectit al partit de les estrelles que va tenir lloc el dissabte 3 de juny al camp de Viladecans. Com ja va passar amb els joves de beisbol, la Federació Catalana va organitzar un All Star amb les millors jugadores de les categories Sub-16 i Open Softbol, que van enfrontar-se entre elles. Separades en 2 equips, l’All Star Red i l’All Star Black, les noies de tots els equips catalans van lluitar en un partit on es va poder veure un molt alt nivell de joc.

El partit, que va començar a les 3 de la tarda, amb l’All Star Black com a equip visitant. Per l’altre banda, l’equip dirigit per Emmanuel Francis va sortir com a local, defensant al camp. El partit, que va estar igualat en tot moment, va transcórrer amb fluïdesa i bon joc, com acostumen a fer aquestes jugadores. Ja cap al final del partit, l’equip dirigit per Laura Minaglia, va distanciar-se al marcador per acabar guanyant a l’All Star Red per 13 carreres a 11. Laura de la Cruz, jugadora de l’equip de l’Hèrcules d’Hospitalet, va ser proclamada com a millor jugadora del partit, ja que va contribuir amb molta força a la victòria del seu equip.

Amb aquest partit, les millors jugadores catalanes van tenir la oportunitat d’enfrontar-se a les seves companyes tant als equips com a les seleccions catalanes, a més de poder gaudir i disputar un partit d’alt nivell, com el que s’exigeix a les competicions a nivell europeu, a les quals Catalunya opta i participarà aquest estiu.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?