CBS GAVÀ

André Lachance de la Federació de Beisbol i Softbol de Canadà visita Barcelona

André Lachance de la Federació de Beisbol i Softbol de Canadà visita Barcelona

André Lachance, treballador de la Federació de Beisbol i Softbol de Canadà ha estat uns dies a Barcelona, per fer una “màsterclass” del programa de desenvolupament de l’esport que es va implantar a Canadà ja fa uns anys i que està essent un exemple de valors, salut i esport arreu del mon.

André que ja ha fet conferències per mig mon (EEUU, Austràlia, Nova Zelanda, Sud Àfrica, El Salvador, etz), va venir a Barcelona gràcies a un contacte directe amb el Dr.Miquel Robert Responsable d’intercanvi Internacional de la Universitat de Barcelona.

Durant la reunió i la conferència, André va poder mostrar els programes de desenvolupament del Beisbol al seu país i els resultats desprès d’uns anys de proves. En aquests moments funcionen tres programes de promoció del beisbol, a les escoles, als clubs i a la tecnificació, a més tenen desenvolupat un plà de formació “on line” que els ha permès ofrerir a tots els públics la possibilitat de treure’s cursos de diferents nivells a distància i amb una qualitat molt millorada.

A més, André es el Manager de l’equip nacional femení de beisbol, participant a diferents Campionats del Mon. El beisbol que fins fa uns anys nomès era permès a homes, s’ha convertit en un esport sense discriminació i acceptat per les dones tot i poder comptar amb l’opció del softbol, sembla que la versió femenina del beisbol agafa cada dia més adeptes.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?